How to Build uithoudingsvermogen met een fiets

April 2

How to Build uithoudingsvermogen met een fiets

Uithoudingsvermogen verwijst naar het vermogen van uw lichaam te verduren langere oefening. U kunt bouwen uithoudingsvermogen een fiets rijden als je langere rit sessies met ingestelde trainingsprogramma's en sommige veranderingen in levensstijl combineren. Het doel is niet noodzakelijk om de macht van uw been. In plaats daarvan moet u uw lichaam gewend puttend uit energie winkels voor een lange tijd zonder vermoeid te maken. Het kan duren om te verhogen uw uithoudingsvermogen door met uw fiets enkele uren per week.

Stap 1

Maak een realistisch doel voor uw uithoudingsvermogen en fietsen fitness. Bijvoorbeeld, beslissen of u gericht bent op het comfortabel fietsen 20 mijl zonder gevoel vermoeid of als u wilt harder duwen en trainen voor serieuze concurrentie. Dit zal bepalen hoeveel u moet cyclus per week en hoe intensief moet uw workouts.

Stap 2

De lengte van uw fietstochten na verloop van tijd toenemen. Bijvoorbeeld, als u fietst 25 mijl één week proberen en druk op de totale afstand maximaal 30 mijl de volgende week. Streven naar een verhoging van uw afstand en snelheid met ongeveer 10 procent per week als je opleiding voor een wedstrijd of een uitdagende doelstelling, volgens Martina Navrátilová schrijven op de website van de Amerikaanse vereniging van gepensioneerde personen.

Stap 3

Rijden drie keer per week als lange afstand als u kunt beheren. In het ideale geval streven naar drie sessies van 2 uur, volgens John Hughes, directeur van de Ultra Marathon Cycling Association. Verplaats naar twee 3-uurs Fietssessies wanneer je comfortabeler. Deze tijden aanpassen aan de ernstige renners of mensen op zoek om hun uithoudingsvermogen aanzienlijk te verhogen.

Stap 4

De interval trainingsmethode gebruiken als onderdeel van uw fietsen weekplanning. Cyclus voor ongeveer 32 minuten, inclusief 4-minuten aan het begin en einde te opwarmen en afkoelen. De resterende 24 minuten verdeeld in zes perioden van 4 minuten. Trein op ongeveer 60% van uw max tarief voor het eerste, derde en vijfde secties, en 80 procent voor de andere drie. Dit kan stimuleren uw uithoudingsvermogen.

Stap 5

Veel water drinken voor de fietsen en een fles water op de rit mee te nemen. Gebruik een fiets fles houder te houden van het water binnen handbereik, maar uit de weg.

Stap 6

Stukjes energierepen of bananen eten tijdens het fietsen een lange afstand te houden van uw energieniveaus. Dit zal helpen u verder rijden zonder het gevoel zo moe.

Stap 7

Trainen met andere fietsers te helpen u gemotiveerd. Doelstellingen van de groep en stimuleren elkaar om ze te verwezenlijken. Werken met een team duwt u verbeteren van uw uithoudingsvermogen.

Waarschuwingen

  • Vermijd uitoefening van elke dag. Geef uw lichaam een kans om te herstellen met gedurende de week rust.
  • Niet uw sessies te hard duwen. Als u zwak voelen of pijn, stopt met fietsen en neem tijd om te herstellen.

Tips

  • Probeer te slapen ongeveer 8 uur per nacht om ervoor te zorgen dat je lichaam is goed uitgerust voor oefening.
  • Een gezonde voeding rijk aan groenten, fruit, magere eiwitten en vezels ter verbetering van uw algehele conditie voor uithoudingsvermogen training te eten.

Wat die u nodig hebt

  • Fiets
  • Waterfles
  • Energierepen of bananen

gerelateerde artikelen