Remedies voor een droge hoest Hacking

December 22

Remedies voor een droge hoest Hacking

Een droge, hacking hoest is een symptoom gekoppeld aan verscheidene verschillende ziekten en allergieën. Behandeling van de onderliggende oorzaak kan helpen verlichten van de droge, hacking hoest na verloop van tijd, maar wanneer de ziekte virale is, geneesmiddelen de infectie niet kunnen doden. In plaats daarvan kunt een individu huismiddeltjes de hoest te verlichten totdat het virus afneemt. Zelfs wanneer een persoon geneeskunde gebruikt, kan de hoest duren enkele dagen tot de infectie weer helder is.

Stoom

MotherNature.com voorgesteld stoom te maken. Een persoon kan dit doen door het koken van een pot met water en vervolgens inademen van de stoom te vestigen een kietelen in de keel. Een kietelen optreedt als gevolg van keel droogheid en slijm drainage. Andere stoom opties omvatten met een warme douche of met behulp van een vaporizer.

Thee

Thee kunnen een goede manier om verhogen van vloeistoffen en helpen dun slijm afscheidingen die begeleiden en leiden tot een hacking hoest. Sommige theesoorten hebben toegevoegde voordelen, zoals emissie van rustgevende dampen en het bezit van keel-kalmerende kruiden. Goede keuzes zijn kamille, eucalyptus en pepermunt. Citroenen of citroensap toegevoegd aan de thee kan dun dik slijm afscheidingen die worden uitgevoerd in de keel en een individu om een hacking hoest veroorzaken. Verzoeting van de thee op smaak met honing kan dienen een ander doel van de coating van de droge keel en het verminderen van hoesten. De Mayo Clinic wijst erop dat honing zo effectief is in het onderdrukken van een hoest als sommige over-the-counter hoest suppressants.

Keel druppels

Keel druppels kunnen verhogen speekselvloed in de mond waarin meer smering om een droge keel. Enkele druppels kunnen verminderen ook hoesten. Sommige opties bevatten pepermunt, eucalyptus en honing. MotherNature.com wijst erop dat harde snoepjes kunnen rustig een hoest die gewoon evenals de meeste hoest drops.

Aromatherapie

De Universiteit van Maryland Medical Center suggereert een luchtbevochtiger uitgevoerd met etherische olie om rustig van een hoest. Oliën te gebruiken omvatten cederhouten, bergamot, eucalyptus, mirre, zoete venkel, jasmijn, lavendel, theeboom en marjolein. Dit is met name effectief 's nachts om slijm drainage en hoesten te verminderen.

Hoest geneesmiddelen

Een persoon kunt trakteren op een droge, hacking hoest met over-the-counter hoest medicijnen. Er zijn verschillende soorten koude geneesmiddelen, met inbegrip van Hoest suppressants, expectorants, decongestiva en antihistaminica. Het lichaam maakt meestal een droge, hacking hoest als een reflex als het probeert om het bestrijden van infecties. Keel droogheid van de mond-ademhaling als de neus is overbelast kunnen ook een oorzaak. Een slijmoplossend is waarschijnlijk niet de beste keuze voor dit soort hoest, want het brengt slijm en maakt het gemakkelijker om te verdrijven. In plaats daarvan een onderdrukker kan rustig een hoest, verklaart eMedTV.com. Een onderdrukker, decongestivum of antihistaminicum kan ook verminderen zwelling in de neuspassages die congestie veroorzaken en slijm afscheiding te verminderen.


gerelateerde artikelen