Sociale voordelen van een gezonde voeding

December 18

Sociale voordelen van een gezonde voeding

Het is geen geheim dat eetgewoonten een belangrijke rol in zowel korte als lange termijn de gezondheid en fitness spelen. Deskundigen hebben zijn bevordering van de fysiologische voordelen van gezond eten voor jaren. Wat u niet kan realiseren echter is dat een gezonde voeding kan leiden tot tal van sociale voordelen ook. Eet gezonder en u zult versteld staan door sommige positieve veranderingen in uw vermogen om relaties en sociale situaties te beheren.

Verminderde stemmingswisselingen

Weinig mensen willen besteden veel tijd met iemand die kort gehard of toont onvoorspelbare veranderingen in stemming of gedrag. Na een gezonde voeding die is laag in koolhydraten verwerkte of geraffineerde suikers kunnen drastisch verbeteren van stemmingswisselingen. Dr. Mauro Di Pasquale, bekende voedings deskundige, wijst erop dat de consumptie van geraffineerde suiker en verwerkte koolhydraten veroorzaakt pieken in bloedsuikerspiegel die leiden snelle veranderingen in sfeer en temperament tot kan. Een gezond dieet blijft u zelfs getemperd tijdens sociale situaties.

Hoge energie-niveaus

Wanneer je geweldig voelt, je de neiging om het afgeven van een besmettelijke energie waarop anderen zal reageren. Energie-verpakt voedsel, zoals haver, volkoren pasta en zoete aardappelen, houd u steeds sterk door middel van vergaderingen, partijen en elke bijeenkomst waar kan u wilt opvallen. Aangezien de alcohol is een depressivum, alleen met mate drinken (of helemaal) voorkomt u dat u steeds lusteloos of ingetrokken.

Uiterlijk

Gezond eten voorkomt dat lichaam vet opslag en houdt de huid, nagels en het haar gezond. Kleren passen beter, en het ontbreken van suikerhoudende voedingsmiddelen houdt uw glimlach wit en aantrekkelijk. Mensen in het algemeen, niet alleen het andere geslacht, de neiging om de reageren meer gunstig aan iemand beoordelen ze als "good looking."

Vertrouwen

Wanneer u trots op uw verschijning bent, geven u een voelbare sfeer van vertrouwen dat de meeste mensen vinden het aantrekkelijk. Zelfs als u niet de best uitziende persoon in de kamer bent, uw gezonde houding over jezelf zal vaak leiden tot mensen om je heen te vergeten uw lichamelijke onvolkomenheden.


gerelateerde artikelen