Koolhydraten die slecht voor Weight Loss

September 28

Koolhydraten die slecht voor Weight Loss

Meeste mensen hebben waarschijnlijk gehoord van het concept van het koolhydraatarme dieet. Niet alle koolhydraten zijn gelijk geschapen, en niet alle kwaad als het gaat om low-carb diëten. Koolhydraten zoals hele granen waardoor de bloedsuikerspiegel geleidelijk stijgen zijn prima voor een low-carb dieet. Het vermijden van de koolhydraten die je bloedsuikerspiegel snel stijgen veroorzaken, is de sleutel tot duurzaam gewichtsverlies in een low-carb dieet.

"Witte" voedsel

Koolhydraten die wit zijn zal meestal leiden tot uw bloedsuikerspiegel snel stijgen. Gebak met geraffineerde, witte bloem, zoals brood, stokbrood en gebak zijn slecht, zegt MamasHealth.com. Andere wit voedsel zoals aardappelen, rijst, pasta en wafels moeten ook worden vermeden als onderdeel van een low-carb dieet.

Bewerkte voedingsmiddelen

Verwerkte voedsel is voedsel niet in hun natuurlijke staat wanneer u opeten. Het gaat hierbij om een overvloed aan Kinder snackvoedsel, vele handelscereals voor het ontbijt, evenals veel bevroren maaltijden en andere verpakte levensmiddelen. Kunstmatige kleuren, smaken en conserveermiddelen moeten worden toegevoegd aan het uitbreiden van de houdbaarheid van verwerkte voedingsmiddelen. Suiker is ook veel van de tijd een beroep doen op de smaakpapillen toegevoegd. Als u op een low-carb dieet bent, vermijd koolhydraten die voor beste succes zijn verwerkt.

Vloeibare koolhydraten

Vloeibare koolhydraten in de vorm van frisdrank en vruchtensappen hoeft zelfs niet te worden verteerd door je lichaam helemaal. Dit betekent dat ze zullen geef je bloedbaan nog sneller en ravage aanrichten met uw bloedsuiker- en insulineniveaus. Eet fruit geheel voor de fiber en spijsvertering tijd verhogen, en soda totaal vermijden.

Licht en vetvrij

Voedingsmiddelen zoals salade dressings en dips die worden aangeduid als "vet-vrije" of "licht" zijn best te vermijden op een low-carb dieet, adviseert Chatelaine magazine. Producenten van levensmiddelen zal vaak verhogen het suikergehalte van deze voedingsmiddelen te maken voor het verlies van smaak wanneer vet heeft afgeschaft. Vergelijk etiket van reguliere versies voor de lichte versies om te bepalen of extra suiker is toegevoegd.

"Junkfood"

Alle van de typische koolhydraten junkfood moet worden vermeden als u hoop om te slagen op een low-carb dieet. Het gaat hierbij om chips, chocolade, pizza, snoep, gebak, ijs en donuts.


gerelateerde artikelen