How to Cook een zalm Hamburger

February 19

How to Cook een zalm Hamburger

Een gezondere versie van uw typische hamburger, de zalm burger combineert vlokken zalm met allerlei andere ingrediënten om een smaakvolle hamburger. Het smaakt een beetje zoals de visfilet die het begon zoals met alle aroma's die u kunt gebruiken. Hebt u een favoriete zalm hamburger, gebruik het als uitvalsbasis en experimenteren met het toevoegen van andere ingrediënten. Koken de Hamburger is snel en eenvoudig, vooral wanneer gedaan in een koekepan. Met behulp van een koekepan verdient de voorkeur omdat het kookt snel de hamburgers en helpt de hamburgers om elkaar te houden.

Stap 1

Het bereiden van de ingrediënten, op basis van uw zalm recept. Sommigen noemen voor het gebruik van precooked vlokken zalm, terwijl anderen suggereren met behulp van rauwe zalm en het in een keukenmachine te schilferen het pulserende. Combineer de zalm met de andere ingrediënten in uw recept. Ingrediënt suggesties bevatten eieren, mosterd, mayonaise, paneermeel, gehakte knoflook, sojasaus, gehakte rode of gele paprika, Parmezaanse kaas, bieslook, peterselie, zout en peper.

Stap 2

Het mengsel in de 3 1/2-inch pasteitjes vormen. De meeste recepten gebruiken genoeg ingrediënten om vier pasteitjes.

Stap 3

Borstel de onderkant van een grote nonstick koekepan met pinda of olijfolie, met behulp van een penseel gebak.

Stap 4

Plaats de koekenpan op een fornuis-top-brander ingesteld op matig-hoog vuur.

Stap 5

Plaats de zalm hamburgers in de koekepan, leggen ze gelijkmatig.

Stap 6

De zalm hamburgers aan de ene kant en ongeveer drie minuten doorkoken, zet ze met een spatel en stoof ze aan de andere kant voor over nog eens drie minuten. De hamburgers moeten ondoorzichtige verschijnen in het midden als volledig door kookte.

Waarschuwingen

  • FoodSafety.gov raadt het gebruik van een thermometer van het vlees voor het testen van de inwendige temperatuur. Uw zalm hamburgers moeten ten minste 145 graden F bereiken voor consumeren om te voorkomen dat voedsel overgedragen ziekte.

Tips

  • Serveer de hamburgers op een broodje met sla en tomaat of Koolsla bijgevuld.

Wat die u nodig hebt

  • Keukenmachine
  • Grote nonstick koekepan
  • Gebak borstel
  • Pinda- of olijfolie
  • Spatel

gerelateerde artikelen