Bijwerkingen van Arnica tabletten

April 23

Bijwerkingen van Arnica tabletten

Hoewel mensen vaker gebruik arnica als een tinctuur, een zalf voor uitwendig gebruik, mag u arnica als een lage dosis-tablet om te helpen bestrijden van de pijn. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt dat het nemen van arnica intern in hoge doses leiden ernstige bijwerkingen tot kan. De organisatie raadt aan te nemen van het op deze manier alleen met het directe toezicht van een arts. Arnica kan helpen infecties te behandelen en te helpen met pijn geassocieerd met ontsteking. Arnica bijwerkingen kunnen optreden.

Irritatie van de maag

Meestal arnica is niet genomen door mond vanwege het zeer irriterend effect op uw spijsvertering en de voering, genaamd de mucosa, geeft Drugs.com aan. Genomen in een lage dosis homeopathische vorm, kan arnica nog leiden tot irritatie in je maag die leiden milde pijn tot kan. Uw eetlust kan verminderen hierdoor. Deze irritatie van maag moet verdwijnen op haar eigen binnen een dag of twee als u hebt gebruikt de vorm van een lage dosis van het supplement.

Diarree

Dunne ontlasting treedt op wanneer u arnica tabletten gebruikt. Diarree treedt vaak op wanneer uw lichaam nodig heeft om aan te passen aan een nieuwe stof erin. Deze veelvoorkomende bijwerking duurt meestal een paar dagen bij het eerste arnica te nemen door de mond. Als diarree manifesteert zich als een ernstige of voortdurende bijwerking van arnica, spreken met uw arts.

Braken

Nogmaals, arnica genomen intern heeft de neiging tot irritatie van de maag. Dit kan leiden tot misselijkheid en moet overgeven. Je lichaam kan de behoefte voelen om overgeven van de arnica. Deze veelvoorkomende bijwerking kan optreden wanneer de eerste inname van de arnica bij een lagere dosis, Drugs.com rapporteert.

Neusbloedingen

Neusbloedingen kunnen zich voordoen als een niet-ernstige bijwerking van arnica, de American Cancer Society notities. Verslag enig teken van een bloedneus met uw arts omdat het kan duiden op dat een interne bloeden bestaat. Je moet stoppen met inname van arnica, totdat u uw arts raadplegen.

Duizeligheid

Duizeligheid kan optreden als een neveneffect van arnica, neemt u het mondeling. U moet ook het gevoel van beweging of gebrek aan evenwicht rapporteren met uw arts omdat het een ernstig probleem dat betrekking heeft op een onderliggende gezondheidsprobleem kan betekenen.

Hart onregelmatigheden

Arnica kan veroorzaken een aritmie of hart ritme onregelmatigheid, geeft de American Cancer Society. Uw hartslag onregelmatig kan, het kan vertragen of versnellen of misschien voel je hartkloppingen. Praat met uw arts als u een merkbaar verschil ondervindt in hoe je je geassocieerd met het kloppen van je hart voelt. Hart onregelmatigheden kunnen leiden tot de dood en onmiddellijke evaluatie nodig.

Tremoren

Tremoren kunnen optreden als een neveneffect van arnica genomen via de mond, de American Cancer Society verslagen. Misschien voel je je armen en benen hebben kleine ongecontroleerde bewegingen. In dat geval bellen met uw arts meteen naar medisch worden beoordeeld. Tremoren zijn een teken dat uw centrale zenuwstelsel op een bepaalde manier heeft getroffen.


gerelateerde artikelen