Hoe om gewicht te verliezen door het eten van slechts wanneer honger

November 25

Hoe om gewicht te verliezen door het eten van slechts wanneer honger

Hoewel gewichtsverlies een strijd is, het werkt op een eenvoudig principe: je verliest gewicht door verbranding van meer calorieën dan u verbruikt. Een maar liefst 66 procent van de Amerikaanse volwassenen lijdt aan overgewicht, de National Institutes of Health, of NIH, meldt op haar website MedlinePlus. Als u één van hen bent, moet uw doelstellingen te verminderen calorie-inname en lichaamsbeweging te verhogen. Hoewel deze twee doelstellingen bevordering van gewichtsverlies effectiefst wanneer samen gedaan, kunt je afvallen door te voldoen aan slechts één. Als je doel om gewicht te verliezen door het snijden calorieën gewoon, is eten alleen wanneer je honger een goede manier om te beginnen.

Stap 1

Vervang het voedsel dat je eet als je honger met gezondere alternatieven. Zie dat uw dagelijks dieet voornamelijk uit volkorengranen, magere eiwitten, fruit, groenten, laag vetgehalte of vetvrij zuivel en onverzadigde vetten bestaat. Maak je geen zorgen over welke van deze voedselgroepen u beperken moet; verminderen uw calorie-inname leidt tot verlies van het gewicht, ongeacht wat voedsel dat u eet of niet eten, zoals de Harvard School of Public Health verklaart.

Stap 2

Eten in een langzamer tempo. Pauze tussen beten, in plaats van voortdurend put voedsel in je mond ononderbroken. Kauw je eten goed. Neem meer dan 20 minuten om te consumeren een maaltijd, zoals hierdoor tijd voor uw hersenen registreren dat uw maag vol is, als diëtist Joanne Larsen verklaart. Opmerking Wanneer u niet langer het gevoel honger en stop eten voordat u gevoel volledig.

Stap 3

Elimineer afleiding tijdens het eten zodat u aandacht te aan uw hoeveelheden voedsel besteden en meer gemakkelijk herkennen wanneer je genoeg hebt gehad. Niet TV kijken, surfen op het web, lees of anders afleiden jezelf van je eten als je langzaam consumeren.

Stap 4

Maak er een gewoonte van om alleen te eten aan de tafel. Afzien van snacks op de go en eten op de Bank of in bed. Maak niet eten van een begeleiding naar andere activiteiten.

Stap 5

Activiteiten om te bezetten uw mening wanneer u bent geneigd om te eten uit verveling te zoeken. Ga voor een wandeling of een fietstocht, een boek lezen, iets online u nieuwsgierig geweest of anders houd jezelf afleiden uit de verveling honger opzoeken.

Stap 6

Een voedzame, low-calorie snack tijdens de dag wanneer u honger heb. Buitensporige honger bij baai dit zo houden dus u meer controle bij de maaltijd hebt, adviseert de Stichting Nemours. Net als het eten overslaan wanneer u niet hongerig is belangrijk om gewichtsverlies inspanningen, dus eet wanneer u honger hebt.

Stap 7

Houden een dagboek bij gewicht verlies. Record wanneer u eten zonder honger. Identificeer de tijden van de dag, emoties, situaties, mensen en andere triggers die prompt geen onnodige eten. Vermijd deze triggers wanneer mogelijk, en ga naar anderen bereid te gaan op een andere manier.

Tips

  • Stel slimme gewicht verlies doelen. Zoals MayoClinic.com verklaart, verlies van het gewicht van 1 tot 2 pond per week is veilig en realistisch.

gerelateerde artikelen