Hoe om te verlichten van een nachtelijke hoest bij kinderen

June 15

Hoe om te verlichten van een nachtelijke hoest bij kinderen

U wilt uw jonge geitjes gezond te houden, maar ze kunnen altijd ziek. Met alle virussen en bacteriële infecties die veroorzaken hoesten als een symptoom, bent u gebonden aan een hoest die afkomstig zijn van uw kinderkamer ten minste eenmaal in het jaar horen. Hoesten is het meest voorkomende symptoom van kinderjaren ziekten en hoesten zijn meestal erger 's nachts, volgens KidsHealth.org. Er zijn verschillende dingen die je doen kunt om uw kind 's nachts hoest te verlichten.

Kinder nachtelijke hoest Relief

Stap 1

Zet uw douche op de heetste instelling en sluit de badkamerdeur. Zitten met je kind in de stomende badkamer voor 20 minuten voordat uw kind naar bed gaat. De stoom helpt de hoest los en kalmeert de luchtwegen.

Stap 2

Plaats een luchtbevochtiger in uw kinderkamer. Droge lucht maakt hoesten erger en de luchtbevochtiger zal helpen verlichten van de ontsteking van de luchtwegen.

Stap 3

Geven honing aan kinderen boven de 2-jaar-oud. Geef een 1/2 tsp. voor kinderen van 2 tot en met 5, 1 tsp. voor kinderen van 6 tot en met 11 en 2 tsp. voor kinderen leeftijden 12 tot en met 18. Als uw kind onder 2-jaar-oud, maar ouder is dan vier maanden, geef hem een koffielepeltje warme appelsap voor het slapen om te verlichten de nachtelijke hoest.

Stap 4

Hoest druppels of harde snoep geven aan kinderen over 6-jaar-oud voor het slapen, maar zorg ervoor dat uw kind niet naar bed met de druppels in zijn mond.

Stap 5

Het beheren van een over-the-counter hoest geneeskunde waarin dextromethorfan voor zware hoest die je kind wakker te houden. Geef hoest geneesmiddelen niet voor kinderen onder de 4-jaar-oud en enige geven hoestmiddel aan kinderen tussen de leeftijden van 4 en 6-jaar-oud, indien het wordt aanbevolen door uw arts.

Waarschuwingen

  • Proberen dringende medische hulp als uw kind hoesten ademhaling moeilijker maakt of uw kind lippen, gezicht of tong draaien een blauwachtige kleur. Meeste hoest vereisen geen antibiotica, maar altijd raadplegen met uw kind kinderarts omdat bacteriële aandoeningen zoals kinkhoest potentieel dodelijk voor jonge zuigelingen en kinderen met een hoog risico zijn. Geven geen kinderen meerdere symptoom koude medicijnen omdat ze een verhoogd risico op overdosering en negatieve bijwerkingen hebben. Het onderdrukken van een hoest met hoestmiddel kunt slijm te vestigen in je longen, waardoor uw kind risico van longontsteking.

Tips

  • Houd uw huis vrij van sigaret, koken en open haard rook. Rook is een irriterend en uw kind hoest zal verergeren. Als de hoest wordt veroorzaakt door kroep, openen de vriezer en waardoor uw kind tot en met de koude lucht inademt kan helpen verlichten van de hoest. Til het hoofd van uw kind bed een paar duim van de grond als hij verkouden te minimaliseren van post nasale infuus in de achterkant van de keel heeft. Post nasale infuus activeert de hoest reflex.

Wat die u nodig hebt

  • Luchtbevochtiger
  • Douche
  • Honing (kinderen 2-jaar-oud)
  • Appelsap (baby's over 4-maanden oude)
  • Hoest drops (kinderen vanaf 6 jaar)
  • Hoest Geneeskunde (kinderen boven de 4-jaar-oud)

gerelateerde artikelen