Is het veilig om te gebruiken Proactiv terwijl verpleegkunde?

September 14

Is het veilig om te gebruiken Proactiv terwijl verpleegkunde?

Proactiv is een huidverzorging regime gebruikt door tieners en volwassenen voor de behandeling van matige tot ernstige acne. Proactiv is een over-the-counter product en kan worden verkregen via infomercial verkoop en de Proactiv.com website. Moeders die borstvoeding geven kunnen hebben zorgen over de vraag of het veilig om te gebruiken tijdens borstvoeding.

Moeders die borstvoeding geven

Fabrikanten van Proactiv staat die hun producten veilig zijn en dat geen van de ingrediënten zijn niet geïndiceerd voor gebruik tijdens zwangerschap en lactatie. Toch raden zij nog gebruikers die zwanger zijn of borstvoeding geven om hun arts over het gebruik van Proactiv gedurende deze tijd te raadplegen.

Benzoylperoxide

Benzoylperoxide is het actieve ingrediënt in Proactiv 3-staps oplossing. Dr. Thomas Hale, auteur van "Medicatie en moeders 'melk," verklaart dat benzoylperoxide veilig tijdens de lactatie, zoals transkutane absorptie minimaal is en zou volledig worden gemetaboliseerd door de moeder vóór het bereiken van de melkkanalen.

Salicylzuur

Salicylzuur is het actieve ingrediënt in het Proactiv zachte formule 3-stap systeem. Dr. Hale lijsten salicylic zuur als een actueel medicatie compatibel met borstvoeding.


gerelateerde artikelen