Diaper Rash Cream toepassen op jongens

December 23

Diaper Rash Cream toepassen op jongens

Hoewel luieruitslag bij baby's, is het nog steeds een voorwaarde die de meeste ouders wil voorkomen. Luier uitslag, gedefinieerd als een pijnlijke huiduitslag die binnen de luier gebied ontwikkelt, kan gebeuren om een aantal redenen. Enkele van deze redenen omvatten zeldzaam luier veranderingen, te veel vocht, schuren of wrijven, schimmelinfecties, bacteriële infecties of een allergische reactie op het materiaal van de luier. Terwijl de frequente luier veranderingen en blootstelling van uw baby boy's onder in de frisse lucht wanneer mogelijk voorkomen dat luieruitslag helpen kan, met behulp van een luier uitslag crème kunnen ook voorkomen of behandelen van deze aandoening.

Stap 1

Koop de juiste soort luier crème. Zoek naar een die zinkoxide bevat, zoals dit ingrediënt als een barrière tegen vocht fungeert. Vermijd crèmes met boorzuur, fenol, kamfer, benzoin ticture of methyl salicylaat, omdat deze ingrediënten schade aan uw baby toebrengen kunnen, volgens de American Academy of Family Physicians.

Stap 2

Los en trek terug de bovenkant van de luier. Als urine of ontlasting in de luier aanwezig is, grondig reinigt de huid van de baby met luier doekjes of een NAT washandje. Gooi de vuile luier.

Stap 3

Knijp over een dubbeltje en middelgrote hoeveelheid luier crème op je vingers.

Stap 4

Zachtjes toepassing de crème op het gebied van de billen, met inbegrip van het gebied tussen de twee wangen. Hoewel het meestal niet nodig om te passen crème op de boy's penis, testikels of zijden of dijen, kan u wenst te doen als die gebieden rode of geïrriteerde met luieruitslag kijkt.

Stap 5

Zet op de nieuwe luier. De achterzijde van de nieuwe luier met zijn taille line-up. Wijs zijn penis naar beneden te voorkomen dat urine ontsnappen vanaf de bovenkant van de luier af en zet vast de luier.

Stap 6

Was uw handen met een luier veeg of water en zeep te verwijderen van de overtollige luier crème uit je handen. Droge indien nodig.

Waarschuwingen

  • Bel uw kind de kinderarts als hij een luieruitslag dat lijkt bijzonder ernstige of blijvende of heeft als hij geen andere ongebruikelijke symptomen heeft.

Tips

  • Overwegen om een doekje of doek over uw baby boy's penis, als u de crème om te voorkomen dat hem een puinhoop als hij plast toepassen.

gerelateerde artikelen