Wat voedingsmiddelen zijn goed om te eten voor het ontbijt Weight Watchers?

November 28

Wat voedingsmiddelen zijn goed om te eten voor het ontbijt Weight Watchers?

Weight Watchers is een populaire gewichtsverlies plan dat werkt op een puntensysteem. Alle voedingsmiddelen zijn toegewezen de waarde van een punt op basis van de inhoud van hun vet, calorie, vezels, eiwitten en koolhydraten. Leden toegewezen een toegestane aantal dagelijkse punten op basis van de huidige gewicht, leeftijd, geslacht en fysieke activiteit. Het doel is om te eten een evenwichtig dieet dat een grote variëteit van voedsel omvat tijdens uw verblijf binnen de dagelijkse punt toewijzing. Ontbijt eten is een belangrijk onderdeel van het programma; en terwijl geen voedingsmiddelen uitgeschakeld grenzen zijn, sommige voedingsmiddelen gemakkelijker vast te houden aan het plan.

Bran Muffin en melk

Ontbijt eten is een belangrijk onderdeel van een verlies van het gewicht en gewicht beheersplan. Na het gaan de hele nacht zonder voedsel, neigt uw metabolisme te vertragen. Het eten van een gezond ontbijt helpt uw metabolisme een impuls te geven en om in te tomen honger later op de dag, zegt Weight Watchers. Kies voedingsmiddelen zoals een bran muffin met een glas melk, die u zal helpen het gevoel volledig en voldaan, versus een suikerhoudende granen of een glas van suikerhoudende sap. Suiker wordt zeer snel verteerd door het lichaam, dat kan achterlaten als u later hongerig gevoel. Wanneer u honger is voedingskeuzes rijdt, bereiken kunt u voor calorierijke of ongezonde voedingsmiddelen. Zorg ervoor dat u Kies vetarme bran muffins of maken ze thuis; lager-fat en -calorie muffins kunnen worden ter waarde van 3 tot en met 6 punten, terwijl een bakkerij bran muffin je 10 tot en met 12 punten kost kan. Als u slechts 20 of 25 punten per dag zijn toegestaan, zal u veel van hen voor slechts één maaltijd.

Havermout met Fruit

Gaan voor lange periodes zonder voedsel, zoals het overslaan van het ontbijt, kan het verhogen van de hoeveelheid insuline in die het lichaam releases wanneer u eet. Deze stijging van de insuline kan leiden tot het overtollige vet opslag en gewichtstoename, meldt MayoClinic.com. In feite, zijn degenen die het ontbijt overslaan meestal zwaarder dan degenen die op een regelmatige basis ontbijten. Om te voorkomen dat de stijgingen van de insuline, gaan voor een vezelrijk ontbijt zoals een kom havermout met fruit op de top of aan de kant. Vezel lang duurt om te verteren en dus insulineniveaus meer stabiel houdt. De meeste merken van havermout zijn waard ongeveer 4 punten per kop, en meeste vers fruit hebben de waarde van een punt van nul per kop, waardoor dit een gezonde, vullen en lage-punt ontbijt.

Volkoren Toast en pindakaas

Een vezelrijk ontbijt niet alleen verhoogt de stofwisseling en curbs honger; het helpt ook in de strijd tegen hart-en vaatziekten. Een algemene doel is om 25 tot 35 gram vezels per dag, en met inbegrip van het in uw ontbijt kunt u helpen voldoen aan dat doel. Met een kleine hoeveelheid eiwitten kan helpen om de honger nog meer beteugelen. Als u korte op tijd of moet eten op de vlucht, adviseert de Cleveland Clinic twee sneetjes low-calorie volkoren toast of een kleine volkoren bagel gegarneerd met 2 tbsp. laag vetgehalte pindakaas of roomkaas. De volkoren ontbijt kost u slechts 4 of 5 punten, en het ontbijt bagel kost je ongeveer 6 of 7 punten.

Granen met yoghurt

Degenen die een vezelrijk, gezonde ontbijten niet alleen de neiging om minder; wegen ze lijken ook te hebben een lager risico op hart-en vaatziekten, diabetes en intestinale poliepen darmkanker, neemt nota van de Harvard Medical School. Een goed ontbijt keuze is een vezelrijk graan dat ten minste 6 g vezel en minder dan 10 g suiker per portie bevat. Een kopje magere yoghurt of vers fruit toe te voegen aan uw vezelrijk graan kan het vezelgehalte nog meer stimuleren. Het vezelgehalte van yoghurt kan sterk variëren, maar Weight Watchers yoghurt is hoog in vezel. Granen variëren sterk in hun puntenwaarden, overal variërend van 3 tot 6 of meer punten per kopje. Hoe lager inhoud het vet, de suiker en de calorie per portie en hoe hoger het vezelgehalte, hoe lager de puntenwaarde. Een kopje magere yoghurt kan tussen 1 en 3 punten aan de maaltijd toevoegen, maar dit ontbijt is een gezonde keuze algemene.


gerelateerde artikelen