Appel Cider azijn, honing & Green Tea for Weight Loss

November 30

Appel Cider azijn, honing & Green Tea for Weight Loss

In een samenleving waar fast food maaltijden zijn de norm en veel gezinnen hebben meer kans om uit te eten dan thuis dineren, kan een mengsel van eenvoudige natuurlijke ingrediënten toe te voegen aan uw dieet u helpen uw gewicht verlies doelen te bereiken. Het combineren van de geneeskrachtige en metabole componenten van appel cider azijn, de honing en de groene thee maakt een smaakvolle verzinsel dat u uw gewicht te beheren terwijl het terugdringen van uw eetlust ook kan helpen. Net als bij het proberen een huis remedie, Raadpleeg uw arts eerst.

Natuurlijke gewicht verlies mengsel

Hoewel matigheid de beste preventie en genezing van gewichtstoename is, zijn er vele natuurlijk voorkomende metabole smaakversterkers en eetlust suppressants die kunnen worden toegevoegd aan uw dieet ter bevordering van gezonde gewichtsverlies, volgens Dr Patrick Quillin, auteur van Amish volksgeneeskunde. Combineren om uw eigen natuurlijke gewicht verlies mengsel thuis, 2 tsp. honing en 1 tsp. appel cider azijn in 1 kopje vers gebrouwen groene thee. Drink dit mengsel zes keer dagelijks voor optimale resultaten.

Apple Cider azijn

Voorstanders van de appel cider azijn dieet beweren dat verteren appel cider azijn in kleine hoeveelheden vóór maaltijd tijd aids in het onderdrukken van uw eetlust en vetverbranding. Er is echter weinig wetenschappelijk, ter ondersteuning van die beweringen, volgens de Mayo Clinic voedingsdeskundige, Katherine Zeratsky, R.D., L.D. Als u niet genieten van de smaak van appel cider azijn of oesofageale of digestieve problemen die nopen tot het vermijden van levensmiddelen met een hoog in zure inhoud, moet u de azijn helemaal overslaan.

Honing

Honing is een effectieve natuurlijke energie booster en eetlustremmer die achterstand energieniveaus halverwege de ochtend, als verbruikt bij het ontbijt, en medio middag, als verbruikt tijdens de lunch, volgens Lloyd Percival van het Sport College in Canada kan verminderen. Het Sport College rapporteert dat toen een studiegroep van atleten waren op een dieet, inname van een theelepel honing aan het einde van een kleine maaltijd gaf hen een gevoel van volheid, bij te dragen aan lager calorie verbruik bij maaltijd tijd. Bovendien, Percival opgemerkt dat honing een algemeen geldende oplossing als u geïnteresseerd bent in het behoud van een hoog niveau van de energie in de loop van een dag.

Groene thee

Groene thee, zoals traditionele zwarte thee, cafeïne, veroorzakend het om uit te voeren als een genotmiddel, is en dus om te helpen beteugelen uw eetlust. Omdat groene thee ook ECGC bevat, serveert een antioxidant dacht te verhogen metabolisme, zoals honing, het tweeledige doel van het aanpakken van de onderdrukking van de eetlust en de stofwisseling. De U.S. Department of Agriculture meldt dat gegevens uit studies blijkt dat een onderdeel van thee dan cafeïne kan hebben bevorderd het preferentiële gebruik van vet als energiebron, thee verder koppelen aan natuurlijke gewichtsbeheersing. Merk op dat het consumeren van grote hoeveelheden cafeïne leiden nadelige bijwerkingen zoals tot kan: kriebels, angst, misselijkheid, braken en hoofdpijn. Een zorgverlener te raadplegen voordat u begint met een hoog gehalte aan cafeïne dieet regime.


gerelateerde artikelen