Lichte Cardio-oefening

March 21

Lichte Cardio-oefening

Lichte cardio-oefening is geschikt voor beginners, bodybuilders en mensen die proberen om gewicht te bereiken. Meestal is lichte cardio-oefening gewoon niet genoeg om te helpen een persoon in vorm te komen, omdat het niet het cardiovasculaire systeem genoeg belasting. Dagelijkse activiteiten zoals winkelen en het doen van Wasserij tellen als lichte cardio, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Lichte cardio-oefeningen zoals wandelen kan gunstig zijn voor bodybuilders omdat het niet gebruiken van de calorieën die ze nodig hebben om te bouwen spier, volgens de National Academy of Sports Medicine. Beginners en senioren ook in aanmerking, zoals lichte cardio hen uit te oefenen zonder overbelasting van hun organen kan invoeren.

Stap 1

Langzaam lopen of doen van activiteiten zoals fietsen, aqua aerobic of tuinieren met een lage intensiteit als u nieuw bent bij het oefenen. Houd uw snelheid op zo'n tempo dat u kan praten en gemakkelijk tijdens het werken zingen. Lage intensiteit cardio oefening doen vijf dagen per week gedurende 30 minuten voor de gezondheid en dan werk tot matige intensiteit waar u niet meer kunnen zingen, zult zoals aanbevolen door de CDC.

Stap 2

Werken van 30 minuten op een lage intensiteit aan een matige intensiteit voor tussen 60 tot 90 minuten per dag als je gewicht verliezen wilt, de CDC beveelt.

Stap 3

Zich bezighouden met lichte cardio-oefening zoals het lopen gedurende 20 minuten twee dagen per week, samen met twee tot drie dagen van krachttraining, als u probeert om gewicht te bereiken.

Stap 4

Uitvoeren lichte cardio-oefening op 60 procent van je maximale hartslag hoogstens drie dagen per week voor 20 tot 30 minuten naast uw sterkte opleiding routine als je doel spieraanwinst is, NASM beveelt. De American Council op oefening de hartslag zone rekenmachine gebruiken om te bepalen uw beginner tot geavanceerd hartslagzone. Vermenigvuldig uw max hartslag met 60 procent, of 0,60, om uw doelgroep hartslag (THR) voor lichte cardio. Je pols periodiek of gebruik een hartslagmeter om je pols bij te houden.

Waarschuwingen

  • Neem contact op met uw provider gezondheidszorg vóór het begin van een oefeningsprogramma voor de eerste keer of als u al een tijdje uit de buurt van fitness-programma's, of als je chronische problemen hebt.

Tips

  • Lichte cardio kan worden gebruikt als onderdeel van een interval training program voor verhoogde cardio fitness. 20 tot 30 minuten van de intervaltraining met behulp van de volgende intervallen doen: één minuut krachtige intensiteit en drie minuten lage intensiteit, de Aerobics en Fitness Association van Amerika (AFAA) beveelt. Bepaal uw max hartslag om uw THR-zone voor een krachtige intensiteit. Lage intensiteit moet worden uitgevoerd bij 60 procent van je maximale hartslag.

gerelateerde artikelen