1.500-calorie Diets met een lijst van Low-Calorie voedsel

March 30

1.500-calorie Diets met een lijst van Low-Calorie voedsel

Als u momenteel 2.000 calorieën per dag verbruiken, kunt u 1 pond per week verliezen door een 1.500-calorie dieet te volgen. Dat komt omdat 3500 calorieën is ongeveer gelijk aan 1 pond van vet. Het nationale hart-, Long- en bloed Instituut zegt dat de meeste vrouwen en sommige mannen kunnen afvallen 1500 calorieën per dag eten. Om succesvol te zijn, moet je een plan maken en hou je eraan. Weten welke levensmiddelen is pasvorm in uw plan het halve werk.

Snijden van de calorieën

Uw doel is om te verdelen uw calorieën in maaltijden en snacks op zodanige wijze dat u kunt je energie op de minder calorieën houden en honger gevoel te voorkomen. Sommige mensen vinden dat drie vierkante maaltijden per dag voor hen werkt; anderen moeten drie kleinere maaltijden en twee snacks, of vijf of zes kleine maaltijden. Een ontbijt van ongeveer 300 tot 350 calorieën eten goed suggereert, een verstrekken van 325 tot 400 calorieën, een diner van ongeveer 500 calorieën en een of twee bevredigende lunch hapjes onder 250 calorieën.

Bepaling van de dagelijkse porties

Calorie telt zijn niet de enige overwegingen bij het plannen van een gezond gewicht-verlies dieet. Je moet ook zorg ervoor dat je genoeg porties van elk van de Voedingsgroepen om ervoor te zorgen dat u krijgt alle voedingsstoffen die u nodig hebt voor een goede gezondheid. Volgens de website van de MyPlate van de U.S. Department of Agriculture, u moet 5.5 ounces korrels, 1 3/4 kopjes groenten, 1 1/2 kopjes van fruit, 2 1/2 kopjes melk en 4.5 ounces van vlees en bonen elke dag.

Low-Calorie-opties

Vruchten en groenten, volle granen, verminderd-vet zuivelproducten en magere eiwitten zoals vis, wit vlees kip en linzen alle gezond, caloriearm opties op een 1.500-calorie dieet zijn. Ontbijt eten opties omvatten een ei-wit omelet, hele korrels toast met all-natuurlijke moer boter en nonfat Griekse yoghurt met bessen. Een grote salade met gemengde sla en nonstarchy groenten zoals tomaten, champignons, komkommers en wortelen gegarneerd met kipfilet maakt een gezonde caloriearm lunch. Voor het diner, paar een filet van vissen met een zijde van hele granen en gestoomde nonstarchy groenten, zoals broccoli.

Oefening toevoegen

Naast het eten van een caloriearm dieet, inbouwen van meer activiteit in uw dag kan verder kunnen bevorderen gewichtsverlies en algehele gezondheid. Als u een extra 250 tot 500 calorieën per dag brandt, kan je 1/2 tot 1 pond per week, voor een totaal van 1 1/2 tot 2 pond per week meer verliest. De Centers for Disease Control and Prevention beveelt alle volwassenen krijgen ten minste 150 minuten van gematigde intensiteit oefening, zoals stevig wandelen, of 75 minuten van krachtige oefening, zoals joggen, elke week. Voor nog meer resultaten kunt u het dubbele van dat bedrag. De CDC suggereert ook krachttraining al je grote spiergroepen ten minste tweemaal per week. Krachttraining bouwt en onderhoudt spier, die kan helpen om de hoeveelheid calorieën je verbrandt per dag.


gerelateerde artikelen