Hoe werkt een fietstrainer?

February 5

Hoe werkt een fietstrainer?

Opleiding is essentieel voor goede Paardrijden, vooral in de competitie. Een goede training routine kan worden moeilijk te handhaven als het weer of uw planning niet meewerken. Dat is waar een fietstrainer kan hierbij een nuttig instrument. Een fietstrainer is ontworpen om te schakelen van een racefiets in een stationaire fiets. De trainer bestaat uit een frame die in het bezit van het achterwiel van de grond, zodat het vrij kan draaien. De band is gebaseerd op een roller die weerstand biedt.

Weerstand rijden

Weerstand wordt verzorgd door drie verschillende soorten mechanismen. De roller dat wordt aangestuurd door de band van de fiets kan een fan mes dat gebruik wind weerstand actuate. Dit zijn meestal de minst dure, maar ze zijn de meest lawaaierige van trainers. Een ander mechanisme maakt gebruik van krachtige magneten voor weerstand en is iets rustiger. De laatste heeft een reservoir met vloeistof gevulde met een ventilator binnen, welke schijven tegen de vloeistof in plaats van lucht. Vloeistof gebaseerde trainers zijn de stilste en meest waarschijnlijk te simuleren een echte buiten rijervaring.

Quick Release

Fietstrainers zijn gebouwd zodat ze geschikt voor elke fiets die gebruikmaakt van een quick-release mechanisme op het achterwiel. De meeste trainers komen met een vervangende quick release Spies dat kan worden geruild met de oorspronkelijke Spies om een juiste pasvorm in de trainer. De quick release kegel en hefboom mechanisme worden ingevoegd in houders op de trainer die het wiel stevig in de plaats te houden.

Links of rechts?

Knoppen aan beide zijden van de trainer is voorzien van het wiel worden aangepast aan de linker- of recht. Dit helpt ervoor te zorgen dat het achterwiel van de fiets is gecentreerd op de roller van de weerstand. Een andere knop op de roller zelf verhoogt of verlaagt de weerstand als nodig.

De ervaring

Sommige Fietstrainers zijn opkomende die een waarachtiger rijervaring geven. Terwijl vele trainers gewoon als stationaire fietsen dienen, zijn nieuwere ontwerpen unieke mechanica voor zijdelingse beweging waarmee opnemen. Deze trainer zal eigenlijk lean van kant naar kant meer realistisch simuleren het feitelijke verkeer van fietsen, met name wanneer stand-trappen.

Gedurende het hele jaar rijden

Het duidelijk voordeel van een fietstrainer is dat het kan worden gebruikt ongeacht weersomstandigheden of tijd van de dag. De dezelfde opleiding regimes voor opleiding van de weg in de zomer kunnen ook worden gehandhaafd op een trainer Holst van de winter. Bovendien kunnen opleiders renners om te werken aan specifieke zwakke punten zonder bezorgdheid over het terrein of paardrijden voorwaarden.

Een-dimensionale

Ongeacht hoe handig een fietstrainer kan zijn en hoe hard de ontwerpers proberen, niets kan repliceren het werkelijke effect van het rijden op de weg. Wijzigingen in de omstandigheden van terrein en weg zijn, in feite, een essentieel onderdeel van het rijden ervaring en toevoegen van een dimensie die een trainer niet kan simuleren.


gerelateerde artikelen