De beste supplementen voor de gezondheid van de nier

August 23

De beste supplementen voor de gezondheid van de nier

De nieren spelen een sleutelrol in het ontruimen van het lichaam van giftige stoffen en afval kwestie, evenals bij het reguleren van de bloeddruk. Volgens de website van nationale nier- en urologische ziekte informatie Clearinghouse (NKUDIC), kan gezonde nier- of renale functie worden aangetast wanneer de nieren een schade lijden, zijn beschadigd door ziekte zoals diabetes of hoge bloeddruk of vervuild door vergiftiging van diverse geconsumeerde chemicaliën. Enkele van de beste supplementen en voedingsmiddelen kunt u opnemen in uw dagelijkse routine te herstellen en te handhaven van de gezondheid van de nier.

Vitamine C

Vitamine C ondersteunt de nieren en helpt houden die ze duidelijk van nierstenen, vooral •Uraat stenen die als gevolg van urinezuur kristallen deposito's vormen, zegt DoctorYourself.com. Het beveelt aan sinaasappelen, druiven en wortelen, alsmede hun sappen, allemaal hoog gehalte aan vitamine C. Buffered vitamine C ascorbaat supplementen, beschikbaar in natuurlijke voedingopslag consumeren, zijn ook behulpzaam bij het handhaven van de gezondheid van de nier.

Vitamine B

Toevoegen van een vitamine B-complex aanvulling op uw dieet, dat vooral B6 heeft, is belangrijk om te voorkomen dat nierstenen, wijst op de website van de dokter zelf. B6 tekort is gebleken om bij te dragen aan de ontwikkeling van nierstenen.

Citroensap

Rijk aan kalium, citroensap kan worden toegevoegd aan het dieet om te voorkomen dat de vorming van urinezuur kristallen, die tot de vorming van urinezuur, de voorloper van jicht en •Uraat nierstenen bijdragen, volgens Health911.com. Het kalium in citroensap helpt bij het creëren van calciumcarbonaat, een chemische stof die alkalizes van het lichaam waardoor het systeem om te neutraliseren van zuren. Kalium is een mineraal en een van de elektrolyten nodig om te helpen het evenwicht van bloeddruk van de nieren, hart functie en elektrische impulsen in het lichaam volgens de Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC).

Apple Cider azijn

Biologische appel cider azijn is aanbevolen door Dr. Theodore A. Baroody in zijn boek, "Alkalize of sterven," als een methode om te helpen houden van het lichaam in een alkalisch staat. Baroody legt uit: Hoewel een zuur, het heeft de mogelijkheid een alkalische-vormende om staat te creëren in het systeem door het neutraliseren van zuren in het spijsverteringsproces. Hij gaat op te leggen dat het lichaam kunnen handhaven van goede gezondheid als het alkalisch. Dit geldt voor de nieren omdat wanneer de urine alkalisch is, ze zijn beschermd tegen schade gevormd door urinezuur.

L-Carnitine

L-carnitine ook hierna Carnitine is een aminozuur en een voedingsstof die het lichaam helpt en conversie van fat, vooral in de lever en de nieren aan energie. Ergens moet het lichaam suppletie met L-carnitine volgens de UMMC, omdat de klank wordt geproduceerd door de nieren. Als er storing van de nier, kunnen L-carnitine leveringen sterk worden verminderd. Spreken met uw arts voordat u begint van dit supplement.


gerelateerde artikelen