De voordelen van een gezichtsbehandeling met zure room

December 1

Zure room, zoals alle gefermenteerde melkproducten, bevat melkzuur, dat is een belangrijk ingrediënt voor het verbeteren van de huid, zegt de Anti Aging huid zorg Guide-website. Dit is omdat het helpt de huid behouden vocht, het is een natuurlijke exfoliator en het verhoogt de productie van collageen, die vormt het bindweefsel dat de huid ondersteunt. Melkzuur wordt gebruikt in veel schoonheid en skincare producten zoals moisturizers, shampoos en zeep, maar u kunt ook de voordelen van dit ingrediënt te krijgen door het te gebruiken in uw eigen huis behandelingen.

Voorzorgsmaatregelen

Het werkzame bestanddeel in zure room--melkzuur--is een type van alpha-hydroxy zuur, die natuurlijk verwijdert dode huidcellen te bevorderen van nieuwe huid cel generatie, zelfs uit de huidtoon en de verschijning van fijne lijntjes, zegt de website van apotheek Mix huidverzorging. Echter, zoals met alle alpha-hydroxy agenten, maar kan het verhogen van de gevoeligheid van de huid aan zonlicht, dus zorg ervoor dat aan het gebruik van zonnebrandcrème, bij het gebruik van zure room in uw schoonheid routine.

Zure room gezichts masker voor de droge huid

Als je een droge huid hebt, kan een per masker van de zure room helpen uw huid sluis in vocht. WomenFitness.net raadt mengen samen twee eetlepels zure room, half een banaan en een eetlepel honing. Een dikke laag van dit mengsel van toepassing op je gezicht en laat het op ongeveer 10 minuten en daarna af te wassen met warm water. Banaan pulp is driekwart water zodat het werkt goed met zure room en honing te hydrateren en mollig zegt de huid, de mooie huid Blog.

Gezichtsmasker van het zure room te verlichten of peeling van de huid

Dit masker kan worden gebruikt ter verbetering van vlekkerige, rode en/of geïrriteerde huid, zegt groen schoonheid Guide-website. Meng drie eetlepels zure room, twee eetlepels verse, fijngehakte peterselie en de helft van een geprakte komkommer in een kom. Royaal toepassen op uw huid en laat het op ongeveer 15 minuten. Peterselie is een natuurlijke whitening agent, terwijl de komkommer een koeling is, kalmerende werking op de huid. Dit mengsel kan worden opgeslagen in de koelkast voor ongeveer twee dagen. De groene schoonheid gids zegt dat deze behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen omdat peterselie hoog in oestrogeen is en een hormonale disbalans kan veroorzaken.


gerelateerde artikelen