Een goede verticale voor High School voetbal

December 9

Een goede verticale voor High School voetbal

De all-time top score voor de test van de verticale sprong op het combineren van de NFL, vanaf 2011, Gerald Sensabaugh, voormalig NFL atleet, vandaan die 46 inch. Terwijl deze sprong het beste uit een voetballer markeert, een bereik onder deze wordt nog steeds beschouwd als goed. Dat "goed" bereik varieert voor atleten van de middelbare school, volgens uw positie en over het algemeen atletisch vermogen.

Jump bereik

Een algemeen bereik van verticale sprongen voor atleten van de middelbare school is ongeveer 26 tot en met 28 inch. Elite high school football spelers, zal wel een meer dan 30 inch, met college rekruten bereiken van 36 of meer inch verticaal. Dit brede scala van goede verticalen, hangt af van positie en over het algemeen atletisch vermogen. Linemen hebben meestal een lagere verticale dan, bijvoorbeeld, de vaardigheid positie spelers.

Verticale Jump-Test

Gelijkaardig aan kracht tests en de 40-yard sprint, high school football spelers routinematig een verticale sprong test uitvoeren. De test helpt om te identificeren springvermogen samen met kracht en macht. Een verticale sprong als test wilt uitvoeren, moet u een meetlint en een apparaat van de markering zoals krijt. Het staande bereik met uw arm uit te breiden tot meten en meet vervolgens het verschil tussen het bereik en het hoogste punt bereikt tijdens het springen. Specifieke stukken van testapparatuur die automatisch markeren en berekenen van verticale sprongen.

Prestaties voorspeller

De verticale is belangrijk als je een high school football speler omdat het lagere lichaamskracht, macht en algehele atletisch worden weergegeven. Dientengevolge, coaches gebruiken uw verticale sprong als een instrument voor het voorspellen van prestaties en functionele niveau van spelen. De coaches kunnen bijvoorbeeld, uw testresultaten verticale sprong gebruiken om te beslissen als u de varsity, junior varsity of eerstejaars voetbalteams zullen maken.

Technieken van de opleiding

U kunt uw verticaal door middel van specifieke opleidingen verbeteren. Nemen verschillende plyometrics en oefeningen springen in een algemene sterkte en conditioning programma. Monster oefeningen omvatten vak sprongen, diepte sprongen, springtouw en gedrongen sprongen. Het uitvoeren van één tot twee verschillende sprong opleidingsoefeningen voor één tot drie trainingen per week voor ongeveer zes tot 12 weken om te zien verbeteringen in het springen.


gerelateerde artikelen