Wat zijn de oorzaken van hoge spier enzymen?

August 3

Wat zijn de oorzaken van hoge spier enzymen?

Overzicht

Spier enzymen zijn stoffen binnen de cellen van de spieren waarmee ze kunnen afbreken van voedsel in de energie. Wanneer de cellen van de spieren worden zwaar gewond, ze zullen lekken deze stoffen en enzym niveaus zullen worden in het bloed aantoonbaar. De identificatie van aanzienlijk verhoogde niveaus van deze enzymen geeft enorme spier weefselvernietiging en ofwel suggereren of bevestigen van verschillende soorten ziekten.

Ontsteking van spieren

Spierontsteking kan optreden na een kwetsuur, infecties en oefening, of secundair tot uw lichaamseigen afbraak van gezonde weefsels of vreemde stoffen. Algemene symptomen van spierontsteking omvatten spierzwakte of pijn, algehele vermoeidheid, moeilijkheid permanent, klimmen trappen en zelfs moeite met slikken.

Hartaanval

Het hart is een hardwerkende en zeer krachtige orgel, vereisen een constante aanvoer van zuurstof aan haar gespierde weefsel. Wanneer de hartspier een minder dan voldoende toevoer van zuurstofrijk bloed ontvangt, de spier zal beginnen te lijden en het duurde niet lang, de cellen zullen sterven. Een hartaanval wordt veroorzaakt door de dood van cruciale hartweefsel. De beschadigde hartspier zal vrijgeven enzymen in uw bloed. Tests die sporen van deze enzymen kunnen bevestigen of een hartaanval heeft plaatsgevonden. Deze enzymen zal beginnen te stijgen na ongeveer 6 uur vanaf het begin van de hartaanval en blijven stijgen voor de komende 12 uur. Niveaus zal piek bij 18 uur en normaliseren door 24 tot 36 uur na de aanval.

Statin Drugs

Statines zijn een groep van geneesmiddelen die de behandeling van hoge cholesterol. Deze medicijnen vertragen de productie van cholesterol door remming van het enzym in de lever die maakt. Een neveneffect van het verlagen van cholesterol op deze manier is de verminderde productie van enzymen nauw betrokken bij de energieproductie in de cel. Skeletspieren cellen vereisen een heleboel energie en uitputting van het creëren van energie voedingsstoffen kunnen leiden tot massale spier cel vernietiging.

Genetische ziekten

Spierdystrofie is een verzameling van genetische ziekten die leiden tot verslechtering van degeneratie en zwakte van de skeletspieren na verloop van tijd. Andersoortige spier kunnen worden beïnvloed, maar omdat de skeletspieren controle vrijwillige beweging, veranderde gait kan resulteren. Onder andere gemeenschappelijke spiertesten procedures, kan het testen van spier enzymen in het bloed inzicht geven in de voorwaarde. Spier enzymen zijn in het bloed van vele lijders van spierdystrofie verheven.


gerelateerde artikelen