De beste voeding voor ballaststoffen Up

July 10

De beste voeding voor ballaststoffen Up

Volgens «««MayoClinic.com profiteert ophopende omhoog en de bouw spier u op een aantal manieren, met inbegrip van het opbouwen van sterkere botten, het stabiel houden van uw gewicht, vermindering van uw risico van letsel tijdens het sporten en tijdens het uitvoeren van taken en het stimuleren van uw uithoudingsvermogen en focus gedurende de dag. Terwijl een gezonde algemene voeding belangrijk is, kunnen bepaalde voedingsmiddelen helpen u sneller dan anderen wanneer deze wordt gecombineerd met een goede oefeningsroutine met het opbouwen van spieren.

Hele eieren

Volgens «««StrongLifts.com zijn hele eieren een van de beste voedingsmiddelen die je eten kunt om te bouwen spier- en bulk up. Hele eieren 7 gram eiwit per ei bevatten en zijn vol met vitaminen A, D en E, alsmede cholesterol, die bijdragen zal tot de verhoging van de testosteron niveaus, een belangrijke hormoon voor spieropbouw. Het cholesterol content moet niet een punt van zorg volgens «««StrongLifts.com, zoals dieet cholesterol is niet hetzelfde als bloedcholesterol.

Mager rood vlees

Mager rood vlees zit vol met eiwitten, vitamine B12, ijzer, zink, creatine en carnosine, die u kunnen helpen bouwen spier wanneer deze wordt gecombineerd met een regelmatige lichaamsbeweging routine. Volgens «««StrongLifts.com bevat gras-gevoerd rundvlees zelfs omega-3 vetzuren, die gunstig zijn voor de vermindering van ontsteking.

Amandelen

Volgens Men's Health zijn amandelen een van de beste bronnen van vitamine E, die helpt om spieren te bouwen door te beschermen het lichaam tegen vrije radicalen schade na zware trainingen, wat leidt tot een sneller herstel. Men's Health raadt ongeveer twee handenvol van amandelen per dag eten.

Quinoa

Deel van de koolhydraten familie, quinoa is hoger in vezel dan bruine rijst, glutenvrije en is een compleet eiwit. StrongLifts.com raadt het eten als een post-workout koolhydraten in plaats van uw normale prijs. Quinoa kan worden gevonden in de meeste grote supermarkten of in biologische voedingswinkels en gezondheid voedingswinkels.

Turkije

Turkije is hoog in eiwit en laag in verzadigd vet, waardoor het een ideale voeding voor de spieropbouw. Volgens «««StrongLifts.com bevat Turkije iets meer dan 0 gram verzadigd vet per 100 g levert, terwijl de voorkeurleverancier rundvlees ongeveer 4,5 gram verzadigd vet per portie van 100 g heeft.

Zalm

Volgens Men's Health is zalm hoog in eiwitten en Omega-3 vetzuren, die bijdragen kan tot het verminderen van spier eiwit verdeling na een intensieve training, die op zijn beurt uw hersteltijd kan verkorten. Om spier te bouwen, moet je lichaam nieuwe eiwit sneller dan het breekt de oude proteïne, volgens Men's Health opslaan.


gerelateerde artikelen