Honing thee en Weight Loss

May 12

Thee is de tweede meest populaire drank in de wereld, na water, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Als u probeert om gewicht te verliezen, overwegen kunt u thee met honing en citroen, of citroen-honing smaak thee, toe te voegen aan uw maaltijden. Hoewel geen wonder gewichtsverlies formule, kunnen deze thee helpen u uw doelen te bereiken.

Misvattingen

Er zijn sommige populaire misvattingen die er die thee, citroen en honing zijn magische vetverbrandende voedingsmiddelen. Helaas, er zijn geen magische gewichtsverlies voedingsmiddelen. Gewichtsverlies is geheel een zaak van calorieën; je kunt alleen afvallen als je de juiste balans van voedsel bereiken en oefening, zodat je lichaam meer calorieën verbrandt dan u verbruikt, de website van de Mayo Clinic meldt.

Typen

Er zijn verschillende soorten citroen honing thee daar. Groene en zwarte thee komen uit dezelfde fabriek; hun verschillende kleuren komen uit verschillende verwerkingsmethoden, volgens het woordenboek van de Food Epicurious. Meestal is deze thee bevatten cafeïne, hoewel er decaf versies beschikbaar. Er zijn ook kruidenthee, die bevatten geen werkelijke thee en over het algemeen geen cafeïne bevatten. Ingrediënten variëren, dus etiketten lezen en weten wat je krijgt.

Voeding feiten

Als u thee met behulp van een mix waarin al citroen en honing-aroma en ken niet toevoegen een zoetstof, uw drank 2 calorieën zal hebben, meldt de Fat Secret dieet en voeding informatie database. U zelf toevoegen honing bevat 64 calorieën per eetlepel, rapporten vet geheim, terwijl citroensap bevat 2 calorieën per eetlepel, evenals 6 procent van de dagelijkse waarde van vitamine C.

Betekenis van drank calorieën

U kunt gewicht verliezen als u het in plaats van hogere-calorie-drankjes drinken thee met honing en citroen. Herinneren eraan dat een kopje thee 2 calorieën, een eetlepel honing 64 calorieën bevat, en citroen sap 2 calorieën, voor een totaal van 68 calorieën. Dit contrast met de 160 calorieën in een 16 oz fles ijsthee, zoals gerapporteerd door de Centers for Disease Control van artikel "Herzien uw drankje."

Waarschuwing

Mensen met bepaalde veterinairrechtelijke voorschriften willen vasthouden aan kruidenthee en Vermijd cafeïnehoudende thee, vooral groene thee. De Universiteit van Maryland Medical Center adviseert tegen groene thee consumptie door zwangere of zogende vrouwen maar ook door degenen die lijden aan emotionele stoornissen, met name angst-gerelateerde aandoeningen.


gerelateerde artikelen