Tips voor de opslag van bont jas

December 16

Tips voor de opslag van bont jas

Echte bontjassen zijn gevoelig, vaak prijzig luxe artikelen. Met de juiste opslag, u mei zitten kundig voor behoud van de kwaliteit en verlengt de levensduur van uw bont schat en een goed bewaard gebleven bontjas kan na verloop van tijd in waarde stijgen. Aanbevolen opslagomstandigheden methoden variëren afhankelijk van het seizoen en het klimaat. Met de juiste methoden zullen u helpen houden uw bontjas in topconditie.

Tips voor koude opslag

U kunt kiezen om te hangen je bontjas in de kast thuis tijdens koude-weather maanden wanneer je het kan dragen. Houd de vacht op een brede hanger in een kast, met voldoende ruimte voor de vacht vrij hangen. Vermijd je bontjas op te slaan in vochtige of verwarmde ruimten. Vochtigheid kan bont te rotten, en directe blootstelling aan hitte na verloop van tijd droogt de olie in de vacht, potentieel verlaten de vacht broos. Zorg dat uw kast ruimte vrij van nachtvlinders die ook schade kunnen toebrengen.

Warm weer opslagfaciliteiten

De vochtigheid en de hitte van de zomermaanden kunnen uitdrogen van de natuurlijke oliën in je bontjas en beschadigen. Er zijn vacht opslaginstallaties die een vergoeding vragen voor het opslaan van uw bont per seizoen of het hele jaar door. In het algemeen, bont gewelven moeten worden geregeld op 40 graden Fahrenheit en niet onder het vriespunt en op een niveau van 50 procent vochtigheid, volgens naar de vennootschap Fashion bont. Als u ervoor een opslaginstallatie kiest, moet u verzekeren uw waardevolle bontjas op de opslagplaats.

Tips voor de opslag van oudere bont

U kunt niet betalen voor het opslaan van uw bontjas als er meer dan 20 jaar oud, omdat de gemiddelde levensduur van een bontjas zo lang gaat. Hebt u een bont dat nog goed bewaarde en waardevolle, echter wilt u houden het opslaan van het professioneel. Omdat de kosten van uw bontjas opgeslagen professioneel kloppen kan, kunt u kiezen voor het opslaan van je oudere jas thuis het hele jaar door, proberen te voorzien van dezelfde voorwaarden als de opslagplaats.

Doe bont-opslag

U kunt veilig uw bontjas thuis gedurende het hele jaar, met extra zorg met zijn gevoelige aard. Bewaar uw bontjas niet in kunststof, omdat lucht niet kan circuleren en contact met de kunststof breuk in de vacht veroorzaken kan. Je jas thuis in een koele, droge ruimte opslaan. Zorg ervoor dat je jas te bedekken met een beschermhoes katoen, vooral tijdens warm weer maanden. Volg deze tips om te houden van uw bontjas ongerepte zodat u kunt genieten van het voor zo lang mogelijk.


gerelateerde artikelen