Hoe beïnvloedt inkomen tieners?

March 19

Hoe beïnvloedt inkomen tieners?

Bijna leeft 25 procent van de kinderen in de Verenigde Staten in armoede, volgens het federale Interagency Forum over kind en gezin statistieken. Bovendien, wonen 22 procent van de kinderen in voedsel onzeker huizen, wat betekent dat ze worstelen genoeg om voedsel te houden op de tafel om te voldoen aan fundamentele voedingsbehoeften. Op hetzelfde moment wonen 29 procent van de kinderen binnen de middellange inkomensgroep, terwijl 26 procent van de kinderen op in een hoog inkomen huishouden groeien. Ouderlijke inkomsten heeft een grote invloed op de gezondheid en de prestaties van tieners en hun toekomst aanzienlijk kan beïnvloeden.

Tiener zwangerschap

Arme kinderen en jongeren die in hoge ongelijkheid gebieden van het land zo'n 5 procent meer kans leven zijn op zwanger dan tieners die in landen met een meer gelijke verdeling van rijkdom, rapporten het voorjaar 2012 editie van het Journal van de economische vooruitzichten wonen. Die in armoede leven verandert niets aan de hoeveelheid sex die een tiener is, maar het beïnvloedt de tiener houding ten opzichte van ouderschap. In veel gevallen, groeide op in een arme buurt broedt hopeloosheid omdat er weinig hoop op economisch succes. Daarom zal deze tieners hebben een baby op zoek naar korte termijn voldoening, volgens RH Reality Check.

Academische prestatie

Veel tieners in arme gebieden zijn onwaarschijnlijk om te ontvangen van een solide onderwijs ten opzichte van hun hogere inkomen tegenhangers. Dit is vooral omdat deze regio's hebben meer criminaliteit, geweld en drugs, die allemaal een afleiding van de school bieden. Tieners in verarmde gebieden zijn ook meer kans op negatieve peer en volwassen rolmodellen, die, volgens een artikel van oktober 2003 in "Onderzoek van de gezondheidszorg," hun academische prestatie belemmeren kan. Degenen die in rijke regio's wonen hebben toegang tot kwalitatief hoogwaardige openbare en privéscholen, wijkcentra en medische behandelingen die arme mensen dat niet doen. Algemene, met een laag inkomen studenten krijgen lagere rangen, hebben meer kans op voortijdig van school en zijn minder waarschijnlijk te gaan naar school, volgens het dagboek.

Geestelijke gezondheid

Verarmde tieners zijn 14 procent meer kans op psychische problemen vanwege voedselonzekerheid, volgens een rapport van de 2012 gepubliceerd in het Journal van de American Academy of kind & Adolescent Psychiatry. De problemen gemeld door tieners die hebben niet genoeg voedsel om te voldoen aan hun basale behoeften zijn angst, gemoedstoestand, gedrags- en middelenmisbruik. Men gelooft dat voedselonzekerheid meer verantwoordelijk voor deze aandoeningen dan andere sociaal-economische gevolgen van de armoede als onvoldoende levensomstandigheden en criminaliteit is.

Algehele gezondheid

Kinderen en jongeren uit gezinnen met lage inkomens hebben meer kans om in slechte of eerlijke gezondheid dan mensen met een hoger inkomen. Dit komt misschien omdat veel met een laag inkomen tieners geen ziektekostenverzekering hebben en de zorg die nodig is vanaf jonge leeftijd het ons niet veroorloven. Dit leidt tot de ontwikkeling van chronische aandoeningen die na verloop van tijd verergeren, maar hun ouders zich niet veroorloven te hebben behandeld. Hoe langer gaan deze kinderen zonder ontvangst van medische zorg, het meer moeite ze hebben als tieners omgang met gezondheidskwesties, suggereert onderzoek van de gezondheidszorg.


gerelateerde artikelen