Borst en Triceps moet worden uitgewerkt op dezelfde dag?

January 15

Trainen met gewichten maakt uw spieren groter en sterker. Deze wijzigingen worden nadat u uw training, hebt voltooid, dus het is belangrijk om je spieren te herstellen volledig voordat u ze weer trainen. Vele borst oefeningen betrekken ook uw triceps. Dit betekent dat u borst en triceps tijdens de dezelfde training of met voldoende recuperatie tijd in tussen werken moet. Uw opleiding regime en de juiste hersteltijden te bespreken met uw arts.

Spier eiwit

Gewichtheffen breekt spier eiwit. Na uw training compenseert je lichaam door vervanging van de verloren bedrag en het toevoegen van meer terug. Dit maakt uw spieren sterker en minder vatbaar voor verdeling in de toekomst. Het maakt ze ook groter. Na uw training, moet je voldoende eiwit ter ondersteuning van deze synthese zonder iets om te maken verder verdeling tot herstel voltooid is te doen innemen. Eiwitsynthese is verhoogd gedurende 48 uur na weerstand opleiding, zodat u niet moeten de dezelfde spier weer werken zou totdat ten minste 48 uur zijn verstreken.

Bewegingen

Er zijn twee soorten Gewichtheffen bewegingen. Isolatie bewegingen betrekken beweging die is exclusief voor het gewricht dat de doelgroep spieren kruist. Deze heten ook enkele gezamenlijke bewegingen. Samengestelde bewegingen verschillen omdat ze ook betrekking hebben op motion in gewrichten die de doelgroep spier doet niet overschrijden. Dit betekent dat de spieren dan de doelstelling een bij deze bewegingen betrokken zijn.

Opleiding borst

De spieren van je borst kunnen getraind worden met zowel isolatie als samengestelde bewegingen. Een halter of machine fly is een isolatie oefening omdat beweging aan de schouder alleen plaatsvindt. Omgekeerd, wanneer u bankje persen bent, u zijn ook uit te breiden uw elleboog, wat betekent dat uw triceps betrokken zijn. Bij de beslissing wanneer single-gezamenlijke oefeningen die isoleren van uw triceps te doen, moet u deze betrokkenheid rekening houden.

Opleiding Triceps

Als u bankje persen voor uw borst uitvoert, u moet uw triceps trainen op dezelfde dag na het werken van uw borst, of 48 uur na de training, eenmaal volledig herstel heeft plaatsgevonden. U moet niet trainen, borst en triceps op opeenvolgende dagen omdat uw triceps zal worden overwerkt. Omgekeerd, als je alleen isolatie oefeningen voor uw borst doen, kunt u uitvoeren triceps oefeningen de volgende dag omdat ze niet worden direct werkte zullen toen u uw borst traint.


gerelateerde artikelen