Top-Flite XL Vs. Wilson Golf Clubs

May 23

Top-Flite XL Vs. Wilson Golf Clubs

Top-Flite XL en Wilson zijn twee van de merken meer waarde-gecentreerd in golf. Beide bedrijven fabrikant kwaliteit clubs tegen een fractie van de kosten van premie strijkijzers. Hoewel niet Top Flite een hoofdbestanddeel van de spelers op de professionele tours is, maakt Wilson apparatuur die wordt gebruikt op het hoogste niveau. Er zijn tal van kwaliteit aanbod voor spelers van alle niveaus van Wilson zowel Top-Flite.

Top-Flite XL Clubs

Het huidige aanbod van de Top-Flite XL--vanaf januari 2011--combineert 13 clubs in een complete set van speler-vriendelijke. Wordt geleverd met deze set, volgens het bedrijf, een bestuurder, 3-hout, 3 - en 4-hybride, 5 ijzer via de pitching wedge en een putter. Deze clubs zijn roestvrij staal voor een klassieke uitstraling en grote holte rug voor een lager zwaartepunt. Dit zorgt ervoor dat deze clubs zullen gemakkelijk te raken voor het midden - tot hoge-handicapper. Als een toegevoegde bonus, deze clubs worden compleet geleverd met een tas stand, club covers en een regen kap.

Extra aanbod

Hoewel de XL set ook beschikbaar in een vrouw versie is, Top-Flite uitgegroeid zijn XL Golfclub aanbod tot de XL7000-set en de XLJ clubs. Geen van deze clubs zal worden gezien op de professionele tours, maar nog steeds het maken van kwaliteit, betaalbare opties voor de begin- en intermediaire golfspeler. De XL7000 heeft een soortgelijke make-up aan de XL-set, maar heeft een extra fairway wood en een lager profiel op alle de hybriden. De clubs XLJ speciaal zijn ontworpen voor junior golfers.

Wilson de volledige lijn

In plaats van het maken van complete sets van clubs als Top-Flite, Wilson wil ontwikkelen PGA Tour-bewezen stuurprogramma's, bossen, hybrides, ijzers, wiggen en putters individueel. Padraig Harrington is een lange tijd endorser en won de 2008 British Open en de PGA Championship met behulp van een aantal Wilson clubs. Deze clubs kunnen worden overwogen een stap boven de Top-Flite-aanbod. De DXi bestuurder en FG62 strijkijzers zijn populaire aanbiedingen onder betere golfers. Het bedrijf heeft ook een gevarieerde lijn van spel verbetering clubs met inbegrip van de di11 ijzer set.

Specificaties voor spelers

Wilson beweert dat haar DXI driver biedt een element dat alle golfers zoeken--afstand--toegevoegd met behulp van de traject controle te lager draaien en clubhead slepen verminderen. Dit verhoogt clubhead snelheid en lanceert de bal lager. Het bedrijf zegt dat betere spelers over het algemeen lagere loft combinaties kiezen, terwijl de hoge handicappers kiezen voor de 10 graden en 10.5 graden modellen. De FG Tour strijkijzers zijn Wilson de eerste cavity-back blade model en één van de meest populaire optie onder betere spelers. Deze set behaalde een gouden medaille aan "Golf Digest van" Hot List, dat op de apparatuur releases van grote fabrikanten.


gerelateerde artikelen