What to Wear naar een partij typische Middelbare School voor jongens

May 29

What to Wear naar een partij typische Middelbare School voor jongens

Middelbare school is een spannende tijd--, zij het een tijd van zorgen, besluitvorming en verantwoordelijkheid. In het weekend, echter de boeken neer en stilte je geest uit klas discussies. Het is tijd om te ontspannen, socialiseren en ontmoet nieuwe vrienden op een feestje van de middelbare school. Wat je dragen, echter, heeft veel te maken met hoe u zult worden waargenomen, de mensen die u zult mengen met en, uiteindelijk, hoe goed een tijd je hebt.

Jurk een inkeping boven

Opvoeren van uw dagelijkse slijtage en sloot t-shirts met gezegden of luid afbeeldingen. Draag een gekraagde shirt--ofwel stropdassen of polo stijl. Paar shirts met flat-voorkant broek, vracht of meer afgestemd op de knop-voorkant broek. Kaki, donkere broek of gekleurde jeans zijn het best wanneer in paren gerangschikt met een klassieke, plaid of patroon shirt. Investeren in een zwarte of bruine riem en tuck in je shirt als het routes naar beneden u bent uw heup. Zorg ervoor dat uw schoenen slechts voorzichtig worden gedragen, en dragen geen omvangrijk tennisschoenen. Boot schoenen, zacht leer slip-ons of een paar Vans of Converse tarief veel beter dan slippers of open-toed sandalen.

Draag een Trend

De sleutel om te kijken modieus is om te weten wat een trend, maar ook verstandig kiezen. Neem een trend, zoals een sjaal, een horloge, een hoed of een riem, en koppelt met meer conservatieve stukken. Toestaan van die trend zijn zo kleurrijk en beschrijvende als u achtige--zorg ervoor dat je niet luid patronen mix of gaan te ver weg van het kleurenwiel in uw tinten mengen. Bijvoorbeeld, een grijs-wit gestreepte shirt is een aanvulling op een trendy, effen kleur Marine brei GLB. Vergeet niet, kleur-blocking is oke, maar dat is een trend op zich. Meng dingen net genoeg zodat je modieus kijkt, maar niet zoals u net een belachelijk start-en landingsbaan stapte.

Size Matters

Ongeacht wat je draagt, zorg ervoor dat het past goed. Jongens kijk best in flat-voorkant broek of jeans die zijn ingesloten in de rug 1/2 tot 3/4 inch boven de grond. Iets korter lijkt erop dat u op een overstroming wacht. Sokken moeten ook, nooit is gezien tijdens het wandelen. Blijf weg van te strakke t-shirts, skinny jeans die rimpel op uw benen en broek die ontaarden neer uw achter als je loopt. Na het aankleden, rondlopen. Als u hebt aanpassen van elk onderdeel van je outfit als je loopt, ga terug naar de kast.

Laag met vertrouwen

Gelaagdheid is een goede fashion strategie wanneer aankleden voor een feestje. Beginnen met een basis short - of long-sleeved Tee Men en een vest, v-hals trui of vest toevoegen aan de top. U kunt deze items altijd verwijderen moet u centrumstadium nemen met uw bewegingen van de dans. In de wintermaanden, bedekken met een trenchcoat, safari jas of denim jasje. Accessoires, zoals sjaals en hoeden, maken gelaagdheid interessant en leuk wanneer u een pop van kleur toevoegt.


gerelateerde artikelen