Voedingsbehoeften in stadia van de ontwikkeling van de foetus

February 17

Voedingsbehoeften in stadia van de ontwikkeling van de foetus

Zwangere vrouwen echt hoeven niet te "eten voor twee." Hoewel er een lichte stijging van de calorieën en voedingsstoffen nodig is om goede foetale ontwikkeling en gezondheid van de moeder, is het niet nodig om te verdubbelen van uw dieet. In feite, meldt de Amerikaanse vereniging van de zwangerschap dat de verhogingen van de calorie mag niet meer dan 300 per dag. Als een zwangere vrouw vindt u dat elke trimester of het stadium van zwangerschap een nieuwe reeks van voedingsbehoeften presenteert. Als u zwanger bent, raadpleegt u uw verloskundige of arts voordat u drastische dieet aanbrengt.

Eerste Trimester

Het medische centrum van de Universiteit van Rochester suggereert dat zwangere moeders in het eerste trimester een gezonde voeding van 2200 calorieën per dag eten. Tijdens deze fase van de zwangerschap beginnen het hart en de hersenen van de baby te ontwikkelen, zoals de placenta--de primaire bron van voeding en zuurstof voor de baby. Heidi Murkoff, auteur van de What to Expect boekenreeks en website, schrijft in wat te verwachten: eten goed wanneer je verwacht dat vitaminen B6 en A belangrijk, als zijn is foliumzuur. Folaat en B6 zijn essentieel voor de ontwikkeling van de gezonde hersenen van je baby; vitamine A is nodig voor uw baby om een gezonde botten, tanden en ogen. Murkoff ook de bevordering van beveelt aan ijzer--aan baby bloed celgroei-- en vezels, om de energie van uw baby te leveren en te voorkomen constipatie voor jezelf.

Tweede Trimester

De university of Rochester medisch centrum raadt een verhoging naar 2500 calorieën per dag tijdens uw tweede trimester, aangezien dit de periode wanneer je baby beginnen zal te groeien van ledematen en beginnen zijn of haar grootste periode van groei. Murkoff schrijft dat folaat blijft belangrijk, aangezien het zenuwstelsel van uw baby nu ontwikkelt. Vitamine C wordt belangrijker tijdens deze fase, ook vanwege zijn vermogen om te zetten in collageen. Collageen is de grootste bron van het lichaam van bindweefsel, zoals kraakbeen, spieren en de onderste laag van de huid. U zult ook willen verhogen van uw consumptie van vitamine D ter bevordering van sterke botgroei in uw baby.

Derde Trimester

Met je baby groeit in een snel tempo, is het belangrijk dat je verblijf gehydrateerd. De energie die wordt gebruikt door uw baby tijdens deze periode kan leiden u naar oververhitten of gedehydrateerde krijgen. Aan beide voorwaarden kunnen gevaarlijk zijn voor uw baby, wordt dus drinken dagelijks grote hoeveelheden van water aanbevolen. Het medische centrum van de Universiteit van Rochester schrijft dat een 2.500-calorie dieet zal volstaan, maar u concentreren op eiwitten willen zult omdat baby nodig voor ontwikkeling heeft en u hebt het nodig voor energie. Murkoff schrijft dat drie porties eiwit per dag nodig zijn om te eindigen van de ontwikkeling van de hersenen van de baby's en vorm van je baby's gezicht. Eiwit afgeleid van eieren en voedingsmiddelen rijk omega-3 vetzuren pak een 1-2 punch. Omega-3 vetten zijn hoog in Docosahexaeenzuur (DHA), die bij baby's hersenen en ogen ontwikkeling helpt.


gerelateerde artikelen