Karwij zaden voor indigestie of Gas

February 20

Karwij zaden voor indigestie of Gas

Indigestie, een branderig gevoel in de bovenbuik die gaat vaak gepaard met gas, opgeblazen gevoel en misselijkheid, is een veelgehoorde klacht van de gezondheid. Hoewel mensen van alle leeftijden indigestie moet u wellicht een grotere kans op deze aandoening ervaart ontwikkelen kunnen als je teveel alcohol drinkt, nemen de drugs van het voorschrift die irriteren je maag voering en gezondheidsproblemen zoals GERD of depressie, neemt nota van de Cleveland Clinic hebben. Bespreken de risico's, voordelen en beperkingen van karwij zaden en andere kruiden met uw arts voordat u deze natuurlijke helende agenten.

Indigestie en intestinale Gas

Vele factoren of voorwaarden kunnen leiden tot indigestie en intestinale gas, notities de Ohio State University Medical Center, met inbegrip van overmatig alcoholgebruik, langdurig roken, bepaalde recept drugs, Prikkelbare darmsyndroom, lactose-intolerantie, zure terugvloeiing en maagzweren. Gebruikelijke verschijnselen en symptomen die gepaard gaan met indigestie meer winderigheid, verminderde eetlust, boeren, misselijkheid en obstipatie of diarree. Eten langzaam, kan kleine maaltijden nuttigen en vermijden van hoge-zure voedingsmiddelen, zoals tomaten en citrusvruchten, nuttig zijn bij de behandeling van uw indigestie.

Over karwij

Karwij is een tweejarige plant die inheems is naar Europa, Aziƫ en Noord-Afrika. De karwij plant, ook bekend als Carum carvi, draagt roze of witte bloemen en fruit halvemaanvormige en kan groeien tot een maximale hoogte van ongeveer 25 inch. Karwij gedijt in de rijke bodem en warme groeiomstandigheden. De gedroogde rijpe vruchten en de zaden van de plant karwij bevatten talrijke planten chemische stoffen, met inbegrip van carvone en limoneen, en worden gebruikt in kruidenpreparaten.

Karwij gebruikt en acties

Karwij zaden kan nuttig zijn in de behandeling van uw indigestie en intestinale gas begeleidende. In zijn boek "The natuurlijke apotheek" meldt de arts Alan R. Gaby dat van oudsher karwij zaden hebben gebruikt bij de behandeling van indigestie, koliek, gingivitis en Prikkelbare darmsyndroom. Karwij zaden zijn ook gebruikt bij de behandeling van overstuur maag met gas en oprispingen. Karwij zaden hebben de mogelijkheid ter bevordering van gezonde maag actie en verminderen of voorkomen van intestinale gas. Meer klinische onderzoek proeven kunnen nodig zijn om te bewijzen de doeltreffendheid van karwij zaden voor deze medische doeleinden.

Overwegingen

Indigestie en intestinale gas, kunnen hoewel vaak ervaren gezondheidsproblemen, aanzienlijk ongemak veroorzaken en uw levenskwaliteit verminderen. Om te krijgen een beter begrip van de rol van kruidengeneesmiddelen in het behandelen van uw indigestie, een ontmoeting met een professional uit de gezondheidszorg die zich heeft gespecialiseerd in de botanische geneeskunde. Kruiden remedies kunnen belangrijke fysiologische effecten veroorzaken, en mag alleen worden gebruikt als u onder de hoede van een gekwalificeerde zorgverlener. Vraag uw arts als kruiden, met inbegrip van karwij zaden, geschikt voor u zijn.


gerelateerde artikelen