Redenen voor Arm pijn tijdens volleybal

July 15

Redenen voor Arm pijn tijdens volleybal

Arm pijn bij het raken van een volleybal kan te wijten zijn aan een breed scala aan redenen. U kunt systemische-overmatig gebruik schade oplopen na jarenlang spelen of een plotselinge blessure te ontwikkelen door de bal stekelige en buitensporige druk uit te oefenen op je arm tegelijk. De pijn kan afkomstig zijn van schade aan de pezen, spieren, gewrichten of botten in je arm. Raadpleeg een arts of de orthopedist om te beoordelen van de bron van uw pijn vooraleer trying ieder huismiddeltjes.

Overmatig gebruik

Gemeenschappelijke kwalen gemaakte van overusing uw wapens omvatten bursitis en tendinitis. Meestal aangeduid als tenniselleboog, is laterale epikondylitis een gemeenschappelijke bron van pijn bij volleyballers. De aandoening wordt veroorzaakt na verloop van tijd wanneer de pezen in de onderarm worden gerafeld. Elke keer dat u de bal, de druk kan veroorzaken ontstekingen en pijn wanneer u tenniselleboog. Pols tendinitis is een andere veel voorkomende volleybal aandoening die optreedt wanneer de gezwollen ontstoken pezen in je pols. Bursitis meestal aanvallen van de elleboog in volleybal spelers en kan duiden op een gezwollen bursa OSS die geïrriteerd wordt en ontstoken wanneer u de bal.

Verwondingen

Stekelige de bal kan leiden tot een scala aan plotselinge verwondingen zoals pols of vinger verstuikingen, rotator cuff letsel en ontwricht schouders of pauzes. De pijn, maar niet rechtstreeks in uw arm, meestal uitgaat naar beneden uw arm en kloppend voortgezet totdat je de bron van de pijn behandeld. Vingers en pols verstuikingen zijn gemeenschappelijke verwondingen in volleybal wanneer de kracht van de bal uw hand onder een vreemde hoek of met excessief geweld slaat. Dislocatie van de schouder is met name gebruikelijk en treedt meestal op van het te ver naar achteren buigen of omhoog naar de bal. Pijn van een ontwrichte schouder is ondraaglijk helemaal tot aan je vingertoppen.

Behandeling

Als u uw schouder ontreddering wanneer u de bal, moet u onmiddellijk een arts raadplegen. U zult worden voorzien van een strop om je arm te immobiliseren en anti-inflammatoire medicatie voorgeschreven. Verstuikingen worden meestal behandeld met rust, ijs, compressie en elevatie. Verstuikte polsen en vingers kunnen tekstterugloop zijn toegepast om te immobiliseren hen en u zult worden geïnstrueerd om te houden van uw arm verhoogde als de verstuiking geneest, ijs toe te passen wanneer het zwelt. Een arts kan Wikkel je arm net onder de elleboog als u tenniselleboog hebben ontwikkeld, en u aangemoedigd zult om je arm zoveel mogelijk rust. Cortison-opnamen kunnen worden gegeven voor de behandeling van bursitis in uw elleboog, of u wellicht een poliklinische chirurgische ingreep ondergaan, zodat de zak kan worden afgevoerd van de vloeiende opbouw waardoor je pijn. Peesontsteking pols wordt ook behandeld met rust en cortison-opnamen.

Preventie

In 2010 werden meer dan 58.000 volleybal verwondingen behandeld in noodsituaties kamers in de Verenigde Staten, volgens de American Academy of Orthopaedic chirurgen. Terwijl vingers, elleboog en schouder letsel meest voorkomende zijn, ervaring volleybal spelers ook een buitensporige hoeveelheid enkel letsel alsmede. Een van de belangrijkste stappen die u nemen kunt om te voorkomen dat arm pijn wanneer u een bal is om voldoende tijd te rekken voordat u gaat spelen. Doen warmup oefeningen voor drie minuten, zoals uitgevoerd in plaats of rijden een elliptische trainer, kunnen voorbereiden uw lichaam spelen, gevolgd door 10 minuten van langzame, gecontroleerde rekken zodat u kunt voorkomen dat overmatig gebruik schade alsook. Behoud van uw fitnessniveaus in het laagseizoen vermindert uw risico van verwonding. Draag beschermende kleding, indien nodig, en zorg ervoor dat de ruimte die je speelt in veilig en vrij van obstakels.


gerelateerde artikelen