Over peuter Arm fladderende

October 4

Over peuter Arm fladderende

Klapperen van de arm of hand fladderende zijn klassieke autistisch gedrag, maar dat betekent niet dat uw kind heeft autisme als ze dit af en toe doet. Normale kinderen kunnen hun handen of armen flap wanneer ze opgewonden. Als u vermoedt dat uw kind is autistisch gedrag dat, schikken om haar geëvalueerd door een specialist in autisme en horloge voor andere typische symptomen van de stoornis te hebben. De 2006 Centers for Disease Control and Prevention blijkt dat ongeveer één in 110 kinderen in de Verenigde Staten valt op het autismespectrum, waartoe ook minder ernstige aandoeningen zoals het syndroom van Asperger.

Betekenis

Hand of arm fladderende is een van de oneven, repetitieve handelingen van autisme spectrum stoornissen, samen met lopen op de tenen, spinnen of schommelen dat vangsten van een ouder aandacht op een vroege leeftijd. Samen met een desinteresse in mensen, ongebruikelijke bekommernissen, oneven spraak patronen, problemen begrijpen sociale signalen en moeilijkheden beheersen van emoties, kunnen hand fladderende een richtsnoer dat iets niet goed met uw kind. Aan de andere kant, veel normale kinderen flap hun handen of armen met opwinding op verschillende tijdstippen en lopen op hun tenen totdat ze leren om te lopen goed. U kan niet diagnosticeren autisme of autisme spectrum stoornissen alleen uit hand fladderen.

Redenen

Kinderen kunnen hun wapens om uit te drukken van opwinding, voordat ze de woorden waarnaar u wilt gebruiken om te uiten hun emoties hebben flap. Arm fladderende kan een gewoonte geworden wanneer je kind opgewonden, raakt zelfs nadat hij leert om te praten. Kinderen met autisme flap hun armen steeds vaker als een soort van zelf-stimulatie en op een meer repetitieve wijze dan een normaal kind die hun armen af en toe uit opwinding kleppen.

Beoordeling van

Aangezien hand fladderende slechts een van vele gedrag kinderen op het autisme spectrum vertonen is, is aandacht besteden aan uw kind ander gedrag om te zien of hij evaluatie moet. Hand fladderende is een hard-aan-miss-gebaar, terwijl de meer subtiele tekenen van autisme gerelateerde toespraak, zoals de mogelijkheid om te beantwoorden na een bepaalde leeftijd vragen of om te reageren op de vragen in een niet-rote mode meer zorgvuldige observatie kunnen nemen.

Timing

Hand klapperen nog steeds meer dan een paar maanden of die intensiveert vereist evaluatie. Autisme is moeilijk te diagnosticeren vóór de leeftijd van 3, volgens de website van Bright Tots. Praten met uw kind kinderarts, maar zorg ervoor dat voor het documenteren van alle gedragingen die bijdragen tot uw bezorgdheid en uw zorgen heel duidelijk maken. Kinderartsen mislukken voor de diagnose van autisme in 83 procent van de gevallen, volgens de National Alliance op de geestesziekte van North Carolina.


gerelateerde artikelen