Oefeningen voor pols tendinitis

July 26

Oefeningen voor pols tendinitis

Overzicht

Tendinitis treedt op wanneer een pees, die spieren hecht aan het bot, van overmatig gebruik ontstoken raakt. Peesontsteking in pols, ook bekend als de ziekte van de Quervain van, is gerelateerd aan overmatig gebruik of repetitieve bewegingen zoals het typen. Pols oefeningen helpen versterken van uw polsen zoals u van de ontsteking herstellen. Pols oefeningen uitvoeren nadat de initiële pijn is verdwenen. Als elke pols oorzaken die u pijn oefenen, stop dan onmiddellijk.

De rek van de pols

Zachtjes rollen van uw polsen met de klok mee gedurende 15 seconden en vervolgens richting omkeren. Zo ver in het volledige scala van beweging als je kan, gevoel van het stuk, als jij zo gaan. Een ander stuk is een hand met de palm ophouden en met je andere hand, voorzichtig gemak uw vingers achteruit in de richting van je elleboog, gevoel van het traject via uw palm en innerlijke pols. Loslaat, dan uw hand omdraaien zodat de palm naar beneden. Weer trek voorzichtig je vingers naar je elleboog, gevoel van het stuk over de rug van je hand en de bovenkant van je pols.

Duim Stretch

Maak een thumbs-up met één hand. Met de andere hand, zachtjes druk op de basis van de duim vooruit--niet trekken naar achteren op het topje van de duim. Dit traject is met name handig als u regelmatig typt of tekstbericht op een draadloos apparaat, aangezien herhaalde motie is een oorzaak van een tendinitis van de pols.

Flexie oefeningen

Flexie van de pols is wanneer u uw pols naar beneden draaien zodat uw palm dichter aan de binnenkant van je arm bewegingen. Flexie oefeningen, begint met uw hand uitgestoken en in overeenstemming met uw onderarm, palm naar beneden. Houden van uw onderarm nog, lager uw hand zodat uw vingers te wijzen richting de grond bewegen. Zo ver gaan als uw pols en hand toestaan zonder pijn, dan steek je hand terug naar de beginpositie. Herhaal vijf tot 10 keer.

Extensie oefeningen

Pols extensie is het tegenovergestelde van pols flexie--verplaatsen van uw pols, zodat de rug van je hand de bovenkant van je arm benadert. Pols extensie oefeningen beginnen in dezelfde positie als de pols flexie oefeningen. Opnieuw houden uw onderarm nog, uw hand opsteken zodat uw vingers verplaatsen om te wijzen naar het plafond. Ga zo ver als je zonder pijn, dan kunt terug naar de beginpositie. Herhaal vijf tot 10 keer.

Pees glijden oefeningen

HandHealthResources.com raadt pees glijden oefeningen--niet te bouwen kracht, maar lubrificazione in de pezen voor meer gemak van beweging. Begin met een vlakke hand. Aanraking van uw vingertoppen tot de bovenkant van uw palm-- of zo dicht als je krijgen kunt--klik vervolgens vrijgeven. Aanraking van uw vingertoppen naar het midden van uw palm, en laat dan los. Dan raak je vingertoppen naar de bodem van uw palm en release. Voor uw duim, zet het terug uit uw palm alsof je wandel-kink in de kabel, dan proberen te raken van de basis van uw vinger pinky. Al deze langzaam en zachtjes, en herhaal tot 10 keer.


gerelateerde artikelen