Wat Is een gezond ontbijt voor een mannelijke tiener met een actieve levensstijl?

August 7

Wat Is een gezond ontbijt voor een mannelijke tiener met een actieve levensstijl?

Zoals veel ouders kunnen getuigen lijken tienerjongens vaak honger van zonsopgang tot bedtijd. Dit wordt meestal veroorzaakt door hun snelle groei en hoge activiteitenniveaus. Volgens HelpGuide.org, een non-profit informatieve resource, moet de typische tiener 2500 tot 2800 calorieƫn per dag. Ideaal, dit begint met een substantiƫle, gezond ontbijt. Eten ontbijt positief heeft zijn gecorreleerd met het consumeren van een gezondere voeding over het algemeen rapporteert Science Daily. Het helpt ook de adolescent blijf de hele dag meer fysiek actief. Kies voedingsmiddelen uit ten minste drie van de vijf voedselgroepen: melk, fruit, groenten, granen en de groep vlees en bonen.

Roerei

Gezonder roerei maken met behulp van een heel ei met twee eiwitten. Serveer het met een vegetarische worst patty, twee sneetjes volkoren toast, een bananen en afgeroomde melk. Deze maaltijd voorziet benodigde eiwitten, vezels, vitaminen en calcium tienerjongens.

Havermout

Gewone havermout verkleed door het toevoegen van kaneel, een eetlepel ahornsiroop, pecannoten en gedroogde cranberries. Serveer het met plakjes van meloen en een glas magere melk. Havermout voorbereid op deze manier biedt eiwitten, vezels, vitaminen, antioxidanten en calcium.

Omelet

Maak een omelet van een heel ei en twee ei blanken. Cheddarkaas en gegrilde groenten toevoegen naar het midden, zoals groene paprika's, paddestoelen of tomaten. Serveer dit ontbijt tot een hongerige tiener met een bagel volkoren en een glas jus d'orange, hem te voorzien van eiwit, calcium, vezels en vitaminen.

Burrito

Maak een groot ontbijt burrito voor hem, beginnend met aardappelen gegrild in olijfolie. Uien, paprika, Zwitserse kaas en vegetarische worst brokken aan het mengsel toevoegen en koken tot de groenten gaar zijn. Schep het mengsel in een zachte bloem tortilla. Serveer de burrito met zwarte druiven en afgeroomde melk voor een ontbijt hoog in vezel, calcium, antioxidanten en vitaminen.

Groenten Kabobs

Als uw tiener niet de zorg voor een warm ontbijt, overwegen om groenten kabobs. Bereiden de kabobs brochettes de avond tevoren voor gemak. Vruchten proberen omvatten ontpit kersen, verse ananas, aardbeien, peren segmenten, druiven en papaya stukjes. Serveer de groenten kabobs met een kom volkoren granen en magere melk. Deze lichtere ontbijt is nog steeds gezond en levert vitaminen, vezels, calcium en eiwitten.

Franse Toast

Maak twee sneetjes Franse toast met behulp van baggerwerk volkoren brood in een natte mengsel van heel ei, een ei-wit en een eetlepel melk. Bovenaan de toast met gekookte bosbessen en een eetlepel poedersuiker. Serveer een smoothie gemaakt van pindakaas, magere melk en een banaan. Deze grote ontbijt biedt vezels, eiwitten, vitaminen, antioxidanten en calcium.


gerelateerde artikelen