Wat zijn de voordelen van perzik zwarte thee?

October 12

Wat zijn de voordelen van perzik zwarte thee?

Zwarte thee is een van de meest geconsumeerde warme dranken in de wereld, en wanneer gebrouwen vervolgens gekoeld, velen genieten in de vorm van ijsthee. Of u kopen van thee als theezakjes voor het brouwen of bereid thee uit de koelkast zaak op kruidenierszaken kopen, vindt u tal van opties van de smaakstof waardoor de thee interessanter. Perzik-smaak thee is gemakkelijk beschikbaar en smakelijk. De voedingsprofielen-- en gezondheidsvoordelen--van deze verschillende soorten thee afhankelijk van of je zoetstof of creamer toevoegen.

Voedingswaarde-informatie: Zakken perzik zwarte thee

Perzik zwarte thee in theezakjes voor het brouwen verkocht heeft een zeer vergelijkbaar voedingsprofiel aan regelmatige zwarte thee. Wanneer u brouwen perzik zwarte thee van zakken met gedistilleerd of leidingwater, een 8-ounce kopje thee bevat slechts 2 calorieën, op basis van de USDA. In het geval van Teavana merk Ginger perzik abrikoos zwarte thee meldt Nutritionrank.com dat er nul calorieën in een kopje gezette thee. Gebrouwen perzik zwarte thee bevat geen vet, voedingsvezels of suikers, en heeft minder dan 1 gram koolhydraten in elke beker. Als u zoetstoffen zoals suiker of honing toevoegt, zal de calorie-inhoud van de thee toenemen. Toevoegen van creamers, zal zuivel of soja melk verhogen de calorie-, vet- en eiwitinname inhoud van de thee.

Voedingswaarde-informatie: Gebotteld perzik zwarte thee

Smaak zwarte en groene theeën zijn vaak voorverpakt en verkocht als koude gebottelde dranken in de sectie van de frisdrank van supermarkten en gemakswinkels. Dit type van gebotteld smaak thee bevat vaak een aanzienlijke hoeveelheid suiker of kunstmatige zoetstof. Dit verhoogt de totale calorieën en koolhydraten in de drank. De flessen drank Archer boerderijen Peach zwarte thee bevat bijvoorbeeld 70 calorieën en 16 gram koolhydraten in elke fles.

Voedingswaarde

Gebrouwen perzik zwarte thee, zonder zoetstoffen of creamers, is nuttig als u probeert om te verliezen van gewicht of gewicht van de controle door uw dagelijkse calorie-inname te beperken. Dit soort thee is vrijwel calorie-vrij en voorziet u van een warm of koud drankje optie zonder toevoeging van calorieën. Zowel gebrouwen en gebotteld thee bevatten vrijwel geen vet--een ander nutritioneel voordeel als u bent een vetarm dieet te volgen. De gebotteld thees wellicht meer calorieën dan gebrouwen thee, maar zelfs een gebotteld thee bevat aanzienlijk minder calorieën dan een gezoete frisdrank drank zoals een cola. Het drinken van gebotteld perzik thee in plaats van frisdranken op een regelmatige basis kunt u besparen veel calorieën na verloop van tijd.

Voordelen van cafeïne

Of gebrouwen of gebotteld, bevat perzik zwarte thee meestal cafeïne. Tenzij de theezakjes of fles zijn gemarkeerd "cafeïne vrije" of "cafeïnevrije", kunt u aannemen dat de thee bevat sommige cafeïne. Cafeïne kan een kleine gunstig effect hebben op uw gewichtsverlies inspanningen, volgens de kwestie van April 2010 van de "International Journal of obesitas". Op de korte termijn, de cafeïne in thee kan werken als een eetlustremmer en uw metabolisme een snelle boost kan geven. Cafeïne heeft ook diuretische gevolgen voor bepaalde mensen, wat betekent dat je water via meer plassen afvallen kan. Echter onderzoek over cafeïne en gewichtsverlies is niet definitief, en verder onderzoek vereist is om te begrijpen van de verbindingen tussen cafeïne en gewichtsverlies.

Antioxidant voordelen

Zwarte thee en groene thee hebben beide antioxiderende eigenschappen. Antioxidanten beschermen uw gezondheid op een bepaalde manier--in het bijzonder door het verminderen uw risico op hart-en vaatziekten of bepaalde vormen van kanker. Volgens een studie gepubliceerd in mei 2000 de kwestie van de "International Journal of Food wetenschappen en Nutrition", is de antioxiderende eigenschappen van thee afhankelijk van de wijze van voorbereiding. Zwarte thee gebrouwen van bladeren heeft een grotere concentratie van flavonoïden--theeën antioxidanten--dan zwarte thee gebrouwen uit zakken. Het toevoegen van melk of creamer verminderd de theeën flavonoïde inhoud. Om het maximale antioxidant effect van perzik zwarte thee, gebotteld brouwsel de thee uit bladeren in plaats van met behulp van tassen of bereid drankjes.


gerelateerde artikelen