Droge huid en stof mijt allergieën

July 18

Stof mijt allergieën kunnen flare overal, niet alleen thuis, in je bed. Mensen die genetisch staan tegenover huidproblemen reageren op stof mijten allergieën met huidirritaties die pijnlijk en onaantrekkelijk worden kunnen. Een vorm van eczeem, atopische dermatitis resultaten aangeroepen vanuit stof mijt contact thuis, school, werk of overal uit in de wereld. Als u of uw kinderen tekenen van een droge huid of andere symptomen van een allergische reactie vertonen, moet u wellicht om te leren voor het beheer van deze chronische huid probleem.

Functies

Tekenen van atopische dermatitis kunnen komen en gaan, maar de allergieën die leiden ze tot kunnen worden met u voor het leven. Symptomen zijn droge, jeukende vlekken van de huid, gewoonlijk op het gezicht, hals, borst, benen, ellebogen, knieën en handen. De patches kunnen verkleuren en draai schilferige of huid kan dikker. Jonge kinderen hebben de neiging te krijgen jeukende huiduitslag op de wangen en voorhoofd.

Effecten

Ongebreidelde krabben verergert het probleem van de huid, vooral als de blootstelling aan stof mijt allergenen blijft. Ontstoken huid reddens, vlokken, scheuren, huilerig zweren en korsten over vormt. Huid kan permanent worden beschadigd of besmet raken. Andere waarschuwingssignalen van stof mijt allergie omvatten runny neus, waterige ogen en het niezen.

Tijdsbestek

Extreme gevoeligheid voor stofdeeltjes mijten en andere allergenen is wijdverbreid in baby's. Volgens de Amerikaanse Academie van Dermatologie, tot 20 procent van de kinderen ontwikkelen atopische dermatitis, maar de huid probleem kan zijn beloop door twee jaar oud. Sommige kinderen ervaren terugkerende droge huid en huiduitslag alleen tijdens de puberteit, terwijl de toestand blijft bestaan in de volwassenheid voor anderen. Als u of uw kinderen levenslang stof mijt allergieën hebben, behandelen huid topisch en beheren van uw blootstelling mogelijk uw enige opties.

Misvattingen

Eczeem is niet een allergie, zijn injectie behandelingen niet aanzienlijk effectief. Zelfs als u huisstofmijten als trigger voor uw aanvallen van droge huid identificeren, zijn ze moeilijk te voorkomen in het dagelijks leven. Terwijl covers van het bed en meubilair ontworpen om lock-out huisstofmijten nuttig zijn, indienen deze wezens niet gewoon in die gebieden. Elke verstoring binnen sfeer, van voetstappen aan airconditioning, lanceert huisstofmijten in de lucht.

Behandeling

Een dermatoloog of allergoloog kunt bepalen of uw droge huidaandoening is het gevolg van huisstofmijten. Artsen op de AAD stellen voor regelmatige huid reiniging en hidratatie om te houden van atopische dermatitis onder controle. Als de huid is verder geïrriteerd door krassen of infectie, kan een corticosteroïde of een antihistaminicum worden voorgeschreven. Omgevingscontrole, zoals tapijten en bekleding te beperken en beddengoed wekelijks wassen in warm water, kan helpen om de ernst van stof mijt allergieën verminderen.


gerelateerde artikelen