Eetlust onderdrukken terwijl het vasten

October 15

Eetlust onderdrukken terwijl het vasten

Vasten is onderdeel van veel religies en wordt ook gebruikt als een op dieet zijn strategie. Ongeacht je intentie laat vasten je maag leeg gevoel, soms het opwekken van luidruchtige "protesten." Kun je kennis nemen van bepaalde maatregelen kunnen om te helpen uw eetlust onderdrukken terwijl het vasten. Drinkwater, vezelrijk supplementen en bepaalde kruidensubstanties kan helpen gemak honger pangs genoeg om u ondersteunen uw snel te helpen. Een gezonde vasten plan bespreken met uw arts voordat u begint.

Wateropname

Regelmatig drinkwater profiteert je cellen, weefsels en organen en helpt flush toxines uit je lichaam. Drinking water vult uw maag, en kunt u zich meer vol.. In feite, kan nippen van een glas of twee voordat een maaltijd leiden tot minder eten. Volgens een februari 2010 studie gepubliceerd in "Zwaarlijvigheid" overgewicht middelbare leeftijd of oudere volwassenen die dronk 500 mL water voor een maaltijd verloren meer gewicht dan studie deelnemers die dat niet deden. Houden van een fles water bij uw bureau op het werk of terwijl boodschappen uitgevoerd terwijl u zijn vasten kan helpen u blijven van uw voedsel het hunkeren naar.

Vezel supplementen

De vezel is een natuurlijke stof die absorbeert water en breidt uit in uw spijsverteringskanaal. Deze uitbreiding geeft je een gevoel van verzadiging of volheid, toestaand u om te gaan langer zonder eten of minder te eten. Tijdens een snelle--wanneer u het niet nuttigen van voedingsmiddelen die vezel bevatten--kan bijvoederen van de vezel u helpen bereiken van vergelijkbare effecten. Psyllium husk poeder en capsules, bijvoorbeeld, zijn verkrijgbaar bij kruidenierswinkel of gezondheid food winkels. Mengen van het poeder in wat water of het nemen van de capsule aanbevolen dosis kunt u zich meer vol..

Caralluma Fimbriata

Specifieke kruiden remedies, alsmede gesynthetiseerde plantenextracten kunnen een effect hebben op uw eetlust. Caralluma fimbriata is een eetbare cactus gebruikt in de Indiase keuken, en werd gebruikt door jagers om eetlust te onderdrukken tijdens lange jacht. Een studie gepubliceerd in "Honger" in mei 2007 onderzocht van de plant effect op overgewicht populaties--met een index van de lichaamsmassa van 25 of meer. Studiedeelnemers die 1 g van het kruiden extract per dag ontvangen ervaren een significante afname van de honger niveaus alsmede de tailleomtrek. Praat met uw arts alvorens dit kruid; resultaten worden niet gegarandeerd.

Overwegingen

Bezoek uw arts om te bespreken uw algehele gezondheid om te bepalen als een snel u beschadigen kan vóór het vasten. Vasten gebruikt om gewicht te verliezen snel is niet altijd de beste optie, volgens de Mayo Clinic. Als uw snel voor gewicht verlies doeleinden is, kunt u overwegen een minder extreme plan dat vermindert calorieën en bevordert calorie branden door middel van oefening.


gerelateerde artikelen