Gezonde warme Lunch opties

October 23

Gezonde warme Lunch opties

Hoewel het misschien verleidelijk om koud weer gebruiken als een excuus om een zware maaltijd eten, energiek het kiezen van dat een gezonde optie kunt u gevoel genoeg om een productieve middag. Warme lunches zijn ook gemakkelijk te opwarmfunctie, die is ideaal als u een drukke agenda hebben en moet uw lunch de avond tevoren koken.

Salade

Een warme salade bevat alle voedingsstoffen lommerrijke Groenen en gehakte groenten terwijl het ook dienen als een troostende maaltijd. Elk type van vers gekookte eiwitten, zoals een gegrilde kipfilet of gebakken, gemarineerde tofu, zal de salade opwarmen wanneer het heeft gesneden en gemengd met de groenten. Als je op het werk eet, de salade te bereiden door het spoelen van de groenten in warm water terwijl u de proteïne in de magnetron opwarmen. Het toevoegen van dat een koude dressing zal zappen enkele van de salade van warmte, dus warmte sommige lichte salade dressing in een koekenpan of magnetron te voltooien van de maaltijd.

Rijst

Een kuip van bruine rijst of quinoa is laag in calorieën en hoog in vezel, en de milde smaak van deze korrels kan ze worden gekoppeld aan een willekeurig aantal ingrediënten. Zodra u hebt gekookt de rijst of quinoa volgens de aanwijzingen van het pakket, kunt u het roerbakken met knoflook en een willekeurig aantal groenten, zoals snaps en broccoli, of combineren met maïs, kip en salsa voor een Mexicaanse-geïnspireerde schotel. Deze korrels krijgen droog wanneer ze opgewarmd bent, dus het is best om te koken ze vers recht vóór lunchtijd.

Burrito

Een fastfood burrito zit vol met vet en calorieën, maar het maken van uw eigen warme burrito is snel en gezond. Een volkoren of fruit-op smaak gebrachte tortilla als basis gebruikt, vullen met bonen, groenten en sommige magere kaas, of een versie van de schaal-en schelpdieren met Gegrilde tilapia en pico de gallo. U kunt gemakkelijk maken een burrito tevoren, vervolgens magnetron of grill het gedurende een paar minuten aan elke kant net voordat je klaar om te eten.

Soep

Er zijn paar maaltijden meer troostend op een koude dag dan een kom soep of chili. Magere eiwitten en stevige groenten toe te voegen, maakt de schotel stevig zonder vullen met vet en calorieën. Combineren van gebakken kalkoen of mager rundvlees met maïs, bonen en in blokjes gesneden tomaten voor een pittige chili of maken van een crème van champignonsoep met magere melk en vezel-rijk gerst. Een partij van soep koken in het weekend en verdelen het in afzonderlijke glazen containers op te slaan in de ijskast of de diepvriezer voor gemakkelijk gemak. Magnetron een bowlful recht voordat je bent klaar om te eten.


gerelateerde artikelen