Innerlijke dij Toning oefeningen voor vrouwen

October 31

Innerlijke dij Toning oefeningen voor vrouwen

Weerstand oefeningen voor de bilspieren, of binnenste dijen, helpen draai en Toon van een gebied dat veel vrouwen overwegen een "trouble spot." De adductoren de benen bewegen naar het lichaam van de Midden en helpen houden van de heupen en de knieën in de juiste uitlijning wanneer je wandelen of lopen. Werken uw binnenste dijen twee tot drie keer per week voor merkbaar betere definitie van het bovenbeen.

Terug tegen de muur

De wall squat met een gewogen bal tonen de dijen, hamstrings, quads en bilspieren. Staan met je rug tegen een muur, plaats uw voeten schouderbreedte uit elkaar en lopen van je voeten naar voren 24 inch. Plaats de bal tussen je dijen. Druk op je dijen tegen de bal. Schuif uw rug van de muur, je benen buigen zoals u afdalen. Stop wanneer je benen vormt een hoek van 90 graden. Houd deze positie gedurende 30 tot 60 seconden, stoppen wanneer je dijen en benen vermoeidheid.

Het opvoeren van het

Halter step-ups Toon de binnenste dijen, quads en bilspieren. Sta voor een training vak of stoel. Houd een halter in elke hand, hangen je armen door je lichaam en strek je rug. Stap uw recht voet op het midden van het vak uw rechterhiel erdoor en volg met je linker voet. Buig je linkerbeen 90 graden en til je linker knie voor uw linker heup. Lager Volg uw linkervoet op de vloer, met uw rechterhand. Voltooien van 12 tot 15 step-ups met uw rechterbeen, dan 12 tot 15 keer leiden met je linkerbeen.

Knip het uit

De scissor schop versterkt de adductoren. Ga op uw rug liggen, je armen door je lichaam rust en draai uw buikspieren. Til je benen 45 graden en wijs uw tenen van u af. Je benen zoveel mogelijk stoppen wanneer je een rek in je binnenste dijen voelt uit te breiden. Breng uw benen naar elkaar en steek je rechterbeen over uw links. Verbreden van uw benen, dan steek je linkerbeen over uw recht. Totdat afwisselend u voltooien 12 tot 15 herhalingen kruising met elk been. Dragen enkel gewichten te verhogen de moeilijkheid.

Druk op

De brug met de druk op de innerlijke dij versterkt de dijen, de bilspieren en core spieren. Ga op uw rug liggen en buig je benen plaats je voeten op de grond. Plaats een gewogen bal tussen de dijen en druk op tegen om het op zijn plaats houden. Draai uw buikspieren aan te spannen en til je heupen in een rechte lijn met je knieën, onderrug en schouders. Houd deze positie gedurende 20 tot 60 seconden, stoppen wanneer je innerlijke dijen vermoeidheid.


gerelateerde artikelen