Hoe veilig je 5-HTP om te voorkomen dat problemen met de spijsvertering

April 16

De afgeleide aminozuur 5-Hydroxytryptophan is veel meer bekend door de afgekorte term 5-HTP. Het is verkocht als een commerciële voedingssupplement, voornamelijk vanwege zijn krachtige eigenschappen op het gebied van anti-depressivum en comfortabel. Het wordt soms slecht verdragen door bepaalde gebruikers wel, en als zodanig, is het belangrijk om te worden geïnformeerd over het beveiligen van optimaal voordeel voordat u begint te gebruiken. Gewoon doelloos slikken een pil kan vaak leiden tot maag gezondheid steeds aangetast, vooral als een geschiedenis van spijsverteringsproblemen bestaat. Daarom moeten 5 HTP supplementen vakkundig worden genomen om comfortabel absorptie optreedt.

Stap 1

Gebruik in gematigde hoeveelheden alleen. Dit komt doordat 5-HTP sterk met de aanwezigheid van tryptofaan verbonden is, dat is een essentieel aminozuur. Als zodanig, is overmatige inname van een stof die direct naast een zuiver zure verbinding wordt vervaardigd zeer onverstandig. De University of California, San Diego gezondheid bibliotheek afdeling Staten, "5-HTP is niet aanwezig in significante hoeveelheden in een typisch dieet. Het menselijk lichaam produceert 5-HTP van L-tryptofaan, een natuurlijke aminozuur gevonden in de meeste dieet eiwitten. Echter vergroot het eten van voedsel dat L-tryptofaan bevat aanzienlijk niet 5-HTP niveaus."

Stap 2

Selecteer capsules in plaats van tabletten. Als de inhoud van de capsule zal al worden uitgesplitst in een fijn poeder, maakt dit het inslikken veel minder streng zijn op uw spijsverteringsstelsel. In vergelijking moeten veel meer maagzuren worden gestimuleerd om te assimileren een harde tablet in een gelijkwaardige toestand.

Stap 3

Eten meenemen. Soms zijn de gebruiksaanwijzing afgedrukt op het productetiket vaag met betrekking tot deze vaak belangrijke kwestie. Als u problemen met de spijsvertering ondervindt en voelt dat 5-HTP is niet het invoeren van uw systeem zo veilig als het zou kunnen zijn, dit alleen kan goed de situatie rectificeren. Eet een hoofdmaaltijd direct nadat uw supplement---gelet hoe meer substantieel is, hoe beter.

Stap 4

Drink veel water. Hebben een vol glas op hetzelfde moment als uw capsule, in plaats van slechts een minimale hoeveelheid te slikken. Dit zal bijdragen tot het mobiliseren van het supplement door uw maag meer comfortabel.

Stap 5

Ontspanning tijd besteden. Sommige gezondheidsproblemen---spijsvertering-gerelateerde of anderszins---zijn in feite te wijten aan een aanhoudend negatieve state of mind. Hoewel u moet altijd nemen passende bepalingen op het fysieke niveau bij het gebruik van 5 HTP vormt een aanvulling op, niet ontkennen het belang van een vrolijke perceptie van de dingen. Volgens Dr. Raymond Cross van The University of Maryland Medical Center, "niet overdrijven. Stress kan een grote invloed hebben op spijsverteringsaandoeningen. Bijvoorbeeld toegenomen stress kan leiden tot een opstoot in ziekte Crohn, ulcerosa en Prikkelbare darmsyndroom. Probeer te minimaliseren van stress zo veel mogelijk. Neem niet op meer dingen dan u kunt behandelen. Get voldoende slaap."


gerelateerde artikelen