Hoe om te helpen een verlegen kind deelnemen aan Grammar School

April 8

Hoe om te helpen een verlegen kind deelnemen aan Grammar School

Helpen een verlegen kind komen uit haar schelp kunnen uitdagende voor ouders en leerkrachten gelijk zijn. Uw kind kan worstelen om te spreken omhoog en maak vrienden of passen bij de andere kinderen. According to the article, "How to Help a Shy Child Participate in School," posted on Baby Center.com, accepting your child's shyness while easing her fears a bit may help her enjoy school, which will enhance her learning experience. Stappen onderneemt om haar te helpen met deze strijd zal waarschijnlijk resulteren in haar kunnend socialiseren voor zover ze comfortabelst is.

Stap 1

Vermijd het labelen van je kind als verlegen of ingetrokken. De American Psychological Association (APA) moedigt ouders of andere zorgverleners om te helpen hun verlegen kind uitdagen een negatieve gedachten of reacties die hij kan hebben met betrekking tot zichzelf of zijn collega's die tot het gevoel verlegen leiden. Geef hem concrete voorbeelden helpen hem positieve gedachten te ontwikkelen en te helpen bij het overwinnen van zijn verlegenheid. Bijvoorbeeld, als uw kind u dat niemand met hem zal praten op school vertelt, stel hij zeggen "Hallo" aan een nieuwe persoon elke dag. De volgende week, vraag hem om een kort gesprek met ten minste één van die mensen hebben. Bespreken van de resultaten en suggesties te verstrekken zoals nodig.

Stap 2

Moedig uw kind aan activiteiten buiten de school. Sport, band of koor, kunst en andere activiteiten kunnen het aanmoedigen van uw kind te openen in een omgeving met gelijkgestemde leeftijdgenoten. Dit kan helpen bouwen haar zelfvertrouwen die kan helpen haar succesvoller te zijn in de school. Aan uw kind uitleggen dat zij met haar gekozen activiteit tot het einde vasthouden moet. Als ze echt niet leuk vinden tegen het einde van het seizoen, kan ze een andere activiteit volgende keer kiezen.

Stap 3

Vind uw kind een mentor die is uitgaande maar geniet van soortgelijke activiteiten en interesses aan die van uw kind heeft. Een mentor kan een volwassene of oudere tiener in uw omgeving die u uw kind helpen kan open te stellen, het verhogen van zijn vermogen om de band met zowel volwassenen en leeftijdgenoten. De APA raadt aan te moedigen een verlegen kind te praten over zijn gevoelens van verlegenheid in specifieke situaties. Een zorgzame mentor kan helpen een verlegen kind beginnen te openen en deze emoties te verkennen en geef hem een kans om te verlichten van de intensiteit van hen.

Tips

  • Vraag uw kinderarts voor een verwijzing naar een specialist van de geestelijke gezondheid als u vermoedt depressie, angst of sociale fobie dat.

gerelateerde artikelen