De slanke Wonder-dieet

October 25

Slanke Wonder is een gewicht-verlies systeem gemaakt door Zuid-Afrikaanse Dr. Jan Botha. Het is alleen in Zuid-Afrika en bepaalde andere Afrikaanse landen verkocht door artsen opgeleid en goedgekeurd door de slanke Wonder. Het is niet beschikbaar in de winkels of op Internet. Spreken met een arts alvorens dit dieet, aangezien het niet veilig voor iedereen.

De grondbeginselen van de voeding

Het slanke Wonder dieet is een zeer caloriearm dieet, dat is hoog in eiwit en laag op de glycemische index. Terwijl beide een eiwitrijk dieet laag op de glycemische index en een hoge-koolhydraten dieet die laag op de glycemische index verhogen lichaam vet verlies, de hoge-koolhydraat, lage-GI dieet is gezonder voor je hart, volgens een studie gepubliceerd in "archieven in interne geneeskunde" in 2006. Het dieet en de bijbehorende supplementen en de injecties zijn bedoeld om de hoeveelheid het hormoon leptine, die van invloed kan zijn gewicht te verhogen. Leptin kan helpen handhaven van verlies van het gewicht, volgens een artikel gepubliceerd in "The Journal of Clinical Investigation" in juli 2008. De supplementen bevatten laxeermiddelen en diuretica, die dreigen te verkleinen door middel van waterverlies gewicht.

Potentiƫle risico 's

Het is niet veilig om gewicht te verliezen met laxeermiddelen, als dit kan afbreuk doen aan uw darmfunctie en uw kalium niveaus veroorzaken dalen te laag. Overmatig gebruik van laxeermiddelen kan ook schadelijk zijn voor uw hart en nieren en leiden tot de dood. Chroom in slanke Wonder supplementen kan giftig in hoge bedragen, en de L-carnitine niet veilig voor mensen met lage schildklier niveaus.


gerelateerde artikelen