Het gebruik van Cayenne voor artritis kniepijn

February 20

Het gebruik van Cayenne voor artritis kniepijn

Meer dan 100 verschillende vormen van artritis kunnen leiden tot kniepijn, stelt Medline Plus van de National Institutes of Health. Knie artritis is een ontsteking van het kniegewricht die pijn, zwelling en een beperkt scala van beweging veroorzaken kan, stelt MayoClinic.com. Meeste gevallen van knie artritis worden conservatief behandeld met rust, ijs, medicatie en fysiotherapie. Actuele cayenne peper kan daarnaast worden gebruikt voor de behandeling van artritis kniepijn.

Stap 1

Bezoek uw lokale drogisterij en koop een flesje van cayenne peper en een fles van hypoallergene, niet-geurige lotion. Cayennepeper bevat stoffen die pijn signalen, specifiek stof P, in uw kniegewricht verminderen kunnen wanneer correct toegepast.

Stap 2

Mix ¼ tot ½ tsp. cayennepeper met 1 kopje lotion. Roer de cayennepeper grondig in de lotion. Bewaar de lotion in een overdekte container.

Stap 3

Een royaal bedrag van cayenne peper lotion van toepassing op uw pijnlijk kniegewricht. U moet een branderig gevoel, dat duurt van 10 tot 15 minuten voelen.

Stap 4

Was uw handen na het hanteren van cayenne peper lotion. Raak niet uw ogen of andere slijmvliezen.

Stap 5

Breng uw cayennepeper lotion drie tot vier keer per dag zo nodig voor kniepijn. Verhoging van het bedrag van cayenne peper toegevoegd aan de lotion als je niet het gewenste analgetische effect krijgt.

Waarschuwingen

  • Nooit een verwarming pad over de cayennepeper lotion van toepassing.
  • Gebruik te staken als u bijwerkingen ervaren.

Tips

  • U moeten verwittiging pijnstilling na een paar dagen van gebruik.

Wat die u nodig hebt

  • Cayenne peper
  • Hypoallergeen, niet-geurige lotion
  • Kleine opslagcontainer

gerelateerde artikelen