Rolschaatsen & oefening

April 19

Rolschaatsen & oefening

Toevoegen rolschaatsen aan een oefeningsprogramma biedt verschillende voordelen voor de gezondheid. Schaatsen biedt een effectieve cardiovasculaire workout, duurtraining en krachttraining sterke spieren in het bekken en de benen te bouwen. Balans en coördinatie kunnen ook worden verbeterd door regelmatige schaatsen.

Aërobe voordelen

Zelfs bij matige snelheden, kan rolschaatsen bieden een aërobische training die cardiovasculaire gezondheid verbetert. De aërobe training geboden door rolschaatsen is volgens Roller Skating International, gelijk aan die door het uitvoeren van zodra uw snelheid 10 mph of meer bereikt. Schaatsen zorgt ook voor minder stress bij de gewrichten dan hardlopen. Schaatsen van low-impact kwaliteit kan ook mensen met gezamenlijke letsel of chronische gezamenlijke problemen om te genieten van een leuke en grondige aërobe training.

Sterkte voordelen

Volgens «««GetRolling.com helpt rolschaatsen bouwen kracht, met name in de spieren van het onderlichaam. De dij, heup, kont en kalf spieren werken samen tijdens het schaatsen om u vooruit voortbewegen en evenwicht. Sterkere spieren en een betere coördinatie werken samen om de voorkoming van letsel en houden u actief en lenig als je leeftijd.

Uithoudingsvermogen voordelen

Naast de toenemende spierkracht, kan rolschaatsen helpen verhogen spier-uithoudingsvermogen, volgens GetRolling.com. Het toevoegen van een paar zware beklimmingen aan elke schaatsen sessie uw spieren, samen met uw cardiovasculaire systeem traint, voor het gebruik van de energie van het lichaam winkels efficiënter. Dit betekent dat u kunt skate langere afstanden zonder steeds uitgeput.

Verlies van het gewicht

Volgens Roller Skating International helpt rolschaatsen stimuleren van verlies van het gewicht door verbranding van calorieën en toning spieren, die meer calorieën dan vet zelfs in hun rusttoestand verbranden. Rolschaatsen voor 25 minuten drie keer per week kan tot 750 extra calorieën te verbranden voor de week.

Aanpasbare Workouts

Rolschaatsen kunnen een optie zijn als u nieuw op oefening of terugkeren na een lange periode van inactiviteit bent, omdat het u toestaat om oefenen in uw eigen tempo. Zelfs traag schaatsen verhoogt de hartslag en belastingen meerdere spiergroepen. De lengte van tijd en snelheid waartegen u skate kan geleidelijk worden opgevoerd. Ook, rolschaatsen kan binnenshuis worden gedaan of uit. Vergeet niet om het dragen van veiligheid vistuig, zoals een helm- en elleboog-, knie- en pols bewakers om te helpen voorkomen van blessures.


gerelateerde artikelen