Post Gastric Sleeve diëten

April 18

Post Gastric Sleeve diëten

Bariatrische chirurgie is een behandeling voor weight loss waarbij veranderingen in levensstijl. Er zijn drie belangrijke soorten bariatrische chirurgie: maag-bypass, sleeve Gastrectomie en laparoscopische gastric banding. Naast consistente lichaamsbeweging, levenslang aan uw eten gedrag worden gewijzigd als u eenmaal een gastric sleeve. Onmiddellijk na de operatie hebt u tot het volgen van een post-operatieve dieet dat langzaam vooruitgang de voedingsmiddelen die je mag eten.

Vloeistoffen

Post Gastric Sleeve diëten

Voldoende hydratatie is belangrijk voor het vermogen van het lichaam te handhaven van vele functies. Vloeistoffen, met name water, zijn belangrijk na uw sleeve Gastrectomie. U moet streven naar ten minste 64 ounces water per dag consumeren. Je moet proberen om deze vloeistof uit niet-koolzuurhoudende, suikervrij bronnen. Het gaat hierbij om suikervrij ijs pop's, water en suikervrije gelatine. Ongeveer de helft van uw dagelijkse vochtinname moet water vandaan.

Eiwit

Eiwit is belangrijk voor iedereen, met inbegrip van mensen die nog niet elk type van chirurgie hadden. Als u eenmaal een gastric sleeve, is eiwit absoluut essentieel. Als de bouwstenen van onze lichaamscellen voert eiwit een aantal belangrijke functies. Omdat u gewicht na een sleeve Gastrectomie verliezen, is het belangrijk om voldoende eiwitinname om ervoor te zorgen dat u niet overtollige mager verliezen spiermassa. Vrouwen moeten streven naar het consumeren van 65 gram eiwit per dag, terwijl mannen naar 80 streven moeten. Maak eiwit uw prioriteit door het eten het eerst bij elke maaltijd en een snack. Voorbeelden van goede eiwitbronnen zijn eiwitten, kip zonder huid en vis.

Kleinere, meer frequente maaltijden

Post Gastric Sleeve diëten

Omdat de sleeve Gastrectomie sterk de grootte van de maag vermindert, is het onmogelijk om de dezelfde porties eten na de operatie als je voor de operatie aten. Om deze reden, het eten van kleinere, meer frequente maaltijden is belangrijk. Het gevoel van volheid zal veranderen na de operatie en u moet langzamer eten zodat u naar je lichaam luisteren kunt. Stoppen met eten wanneer u tevreden, niet volledig bent.

De meeste voedingsmiddelen geschikt

Terwijl er mogelijk bepaalde voedingsmiddelen of dranken dat uw diëtist en bariatric chirurg u aanmoedigen om te vermijden--zoals koolzuurhoudende dranken, alcohol en dranken met een alcoholgehalte teveel cafeïne--u moet nog steeds kunnen alle van dezelfde soorten voedsel eten. Uw diëtist zal echter waarschijnlijk aanbevelen dat je eet een gezond, goed uitgebalanceerd dieet dat voedingsmiddelen uit alle voornaamste voedselgroepen omvat. Het doel van de sleeve Gastrectomie is te beperken van de hoeveelheid voedsel die je in staat om te eten. Wanneer je dit met consistente lichaamsbeweging combineren, resulteert het in gewichtsverlies.


gerelateerde artikelen