Tennis bal oefeningen voor Carpaal Tunnel

December 22

Tennis bal oefeningen voor Carpaal Tunnel

Carpaal tunnelsyndroom is een pijnlijke aandoening die zich in uw handen of polsen van herhaald gebruik ontwikkelen kan of een letsel dat de mediane zenuw in je pols veroorzaakt te worden ontstoken. Unidirectioneel minder ernstige gevallen kunnen worden behandeld is met behulp van een gemeenschappelijk object, die hebt u waarschijnlijk rond uw huis--een tennisbal. Ja, dat gele, fuzzy item dat u tennissen met of het onderwijzen van uw hond te halen kan worden gebruikt voor de behandeling van uw carpaal tunnel door vier verschillende oefeningen.

Knijpen oefening

De eerste manier om te verlichten van carpaal tunnel met een tennisbal is te volgen van een eenvoudige drukkende routine. Houd de bal in het midden van uw hand, knijp het gedurende vijf seconden en laat je grip. "Uiteindelijk, wat dit doet is het versterken van uw polsen. Naarmate uw spieren pols sterker, ze beschermen de omhulsels die de pezen doorlopen waardoor carpaal tunnelsyndroom,"zegt de website spier bouwtechnieken. Doen zo veel herhalingen zo nodig. De beste tijd om dit te doen is tijdens het televisiekijken, aangezien het de tijd tijdens die vervelende commerciële onderbrekingen kan overgaan.

Rollen van oefening

Plaats een tennisbal op een tafel en de palm van uw hand op de top van de bal. Rollen van je hand rond de bal, maken circulaire en op en neer bewegingen, doe dan hetzelfde met de andere hand. Dit ontspant en verlicht spanning in uw polsen, handen en vingers, volgens MicroMoves.

Massage oefening

Gebruik een tennisbal te massage van uw pijnlijke polsen en carpaal tunnel pijn te verlichten. "Met behulp van een tennisbal en uw andere hand, zachtjes masseren de pezen door de onderarm en pols in een cirkelbeweging langs de lengte van de arm," verklaart muzikant David Sawyer.

Vinger Stretch oefening

Sawyer beveelt ook aan een vinger strek oefening voor carpaal tunnelsyndroom. Terwijl opstaan, leg je hand plat op een tafel en zet een tennis bal onder één vinger tegelijk. Doe dit voor acht seconden voor elke vinger. Deze oefening strekt zich uit pezen die van je vingers door je polsen lopen.


gerelateerde artikelen