Ginger Root voor een maagklachten

December 19

Ginger Root voor een maagklachten

Een maagklachten, of dyspepsie, is een veel voorkomende aandoening die kan je maag voelen misselijk, produceren misselijkheid en braken, volgens MayoClinic.com. Een last van de maag kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals een infectie, het eten van vettig voedsel of het produceren van teveel zuur in de maag. Gember wortel is in China meer dan 2.000 jaar gebruikt voor de behandeling van spijsvertering problemen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Gember is niet geëvalueerd door de FDA voor doeltreffendheid of hoeveelheid en dient te worden onder leiding van een arts.

Overweging

Terwijl een maagklachten een veel voorkomende aandoening is, de voorwaarde moet afkomen in geïsoleerde incidenten en mag niet verworden tot een chronisch probleem. Een maagklachten die veroorzaakt misselijkheid en braken moet worden beoordeeld door een arts. Overmatig braken kan leiden tot uitdroging en andere complicaties. Als u hebt is braken gedurende meer dan 24 uur of merken van bloed in het braaksel, bellen met uw arts. Andere symptomen van een meer ernstige aandoening zijn een hoofdpijn, stijve nek of ernstige buikpijn.

Ginger Root beschrijving

Gember is de geknoopte wortel van een 12-inch plant genaamd rizoom. Gember wortel is gemaakt van vluchtige oliën en fenol verbindingen, die zijn gedacht te hebben van chemische effecten in het lichaam. Het kruid is vaak aanbevolen door gezondheidszorgmedewerkers-bij braken en misselijkheid gekoppeld aan kanker, reisziekte en zwangerschap, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Knoflook wortel wordt ook gebruikt als een spijsvertering aide en ter ondersteuning van inflammatoire voorwaarden.

Dosis

Neem niet meer dan 4 gram gember dagelijks. De standaard dosis van 75 tot 2.000 mg die een dag is bestemd om te worden gehouden met voedsel. Voor de behandeling van misselijkheid, neem indigestie en gas, 2 tot en met 4g verse wortel dagelijks, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Om te voorkomen dat braken, 1g iedere vier uur duren. Uw arts zal adviseren de juiste dosis die je voor uw conditie nemen moet.

Voorzorgsmaatregelen

Gember moet niet worden gehouden als u een bloeden of bloed-stolling stoornis hebt, of als u een hart-medicatie, neemt een hart geven, zijn gediagnosticeerd met diabetes of hebben de ziekte van de galblaas, volgens Drugs.com. Praat met uw arts alvorens gember als u andere medicijnen of kruiden supplementen.

Allergie

Als u een allergische reactie ondervindt op gember, te stoppen met gebruiken en bel uw arts onmiddellijk. Voorkomende symptomen van een allergische reactie zijn het sluiten van de keel, netelroos en duizeligheid, volgens Drugs.com.


gerelateerde artikelen