Hoe u kunt helpen kinderen succesvol in het leven

April 29

Hoe u kunt helpen kinderen succesvol in het leven

Opbouw van de juiste vaardigheden tijdens de vormende jaren van een kind kunt u bepalen van zijn succes als een jonge volwassene. Succes kan afhangen van een aantal factoren en het is aan de ouders om te beslissen welke kwaliteiten ze meest willen geven aan hun opgroeiende kind. Wanneer ouders investeren de tijd en inspanning die het neemt om verantwoordelijke burgers, zijn ze niet alleen het kind, maar de Gemeenschap helpen. Leer kinderen de juiste manieren te gedragen in het huis en in de wereld krijgt het kind een veelbelovende start naar een mooie toekomst.

Stap 1

Kinderen actief te houden. De gezondheid van de kinderen zegt dat fysieke activiteit belangrijk is omdat het bouwt sterke botten, controle van gewicht van een kind, beter te slapen moedigt en kan helpen voorkomen dat diabetes type 2. Ouders kunnen kiezen van de juiste activiteiten voor de leeftijdsgroep van een kind en fitness plezier houden. Wandelen, fietsen of spelen in de speeltuin zijn gemakkelijke manieren om kinderen passen.

Stap 2

Help uw kind omgaan met stress op een gezonde manier. Wanneer ouders mededelingen dat iets hun kind is verontrustend, kunnen zij noemen hun observatie hardop om een discussie aan te moedigen. Luisteren naar kinderen met belangstelling en geduld helpt kinderen ontdoen van hun frustraties. Terwijl de ouders kunnen niet lossen elk probleem dat hun kind ervaart, kunnen ze luisteren en vervolgens brainstormen idee├źn om te helpen verminderen stress.

Stap 3

Zelf bouwen zelfvertrouwen. Wanneer kinderen voelen dat ze iets hebben bereikt, wordt hun geloof in hun eigen bevoegdheid verhoogd. Of ze nu hun tanden poetsen of een fiets rijden, zijn kinderen verhogen hun vertrouwen. Kinderen gezondheid suggereert dat ouders kinderen kansen om te slagen en observeren van hun kinderen vanaf een veilige afstand, vaak het aanbieden van lof en aanmoediging geven.

Stap 4

Organisatie-vaardigheden te ontwikkelen. Organisatie helpt een kind zich voor een aanstaande taak te bereiden. Ouders kunnen hun kinderen maken van lijsten en afvinken wat ze al hebben gedaan. Een uitdaging voor kinderen zich te concentreren op de taak bij de hand kan worden wanneer er iets anders die zou ze eerder moeten doen, maar steken met de baan geeft hen een gevoel van prestatie.

Stap 5

Kinderen leren zelfbeheersing. Kinderen met zelfbeheersing goede keuzes te maken en te reageren op de moeilijke situaties op een positieve manier, zegt de gezondheid van de kinderen. Jonge kinderen kunnen worden onderwezen om te sterke gevoelens besturen met time-outs. Kinderen van 6 tot en met 9 leeftijden meestal denken voordat u handelt en gevolgen te begrijpen. Kinderen leeftijden 10 tot en met 12 begrijpt en kunnen verwoorden hun gevoelens. Tieners kunnen worden gevraagd om na te denken over de lange termijn gevolgen voor hun daden.

Stap 6

Helpen kinderen terug te geven aan de Gemeenschap. Vrijwilligerswerk is een geweldige manier voor kinderen om te ontwikkelen een gevoel van verbinding met hun gemeenschap. Dierenliefhebbers vinden dat hun is best tijd vrijwilligerswerk bij het plaatselijke dierenasiel, terwijl andere kinderen zich thuis voelen kunnen tijdens het schoonmaken van een gebied park of serveert maaltijden in een opvanghuis. Bepaalde organisaties zoals 4 H, Girl Scouts of Boy Scouts hebben andere vrijwilligerswerk voor jongeren.

Wat die u nodig hebt

  • Kind of kinderen

gerelateerde artikelen