Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van de Rider zwaartekracht?

July 18

Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van de Rider zwaartekracht?

De renner van de zwaartekracht Voit is een oefening machine die u nodig heeft voor pull en push hefbomen met je armen terwijl je op een fiets-achtige stoel zit. Oefening renners werd populair in de jaren 1980, maar uiteindelijk verdween uit de training scene omdat de herhaalde motie stress op gewrichten en spieren geplaatst en omdat zij did niet brandwond evenveel calorieën als andere aërobe trainingen. Kunt u een scala aan voordelen voor de gezondheid van een zwaartekracht-renner, afhankelijk van het tempo waarmee je het gebruikt en duur van uw workouts.

Gespierd uithoudingsvermogen

Ter verbetering van uw vermogen om uw spieren te gebruiken voor langere perioden, moet je bouwen spier uithoudingsvermogen. Een zwaartekracht Rider kan u helpen bouwen spier uithoudingsvermogen als u trek en duw van uw lichaamsgewicht tijdens uw training. De zwaartekracht Rider handleiding staat dat het werkt de quadriceps, kuiten, hamstrings, schouders, lats, rug en borst spieren.

Calorie branden

Met behulp van de zwaartekracht Rider te verhogen van uw hartslag een tempo vergelijkbaar met joggen, creëert een aërobische training. Aërobe oefening verbrandt calorieën, en 30 minuten per dag de meeste dag van de week wordt aanbevolen door de American Heart Association voor gewichtsverlies en onderhoud zo goed als hart gezondheid.

Gewichtsverlies verbetert niet alleen je gevoel van eigenwaarde, heeft ook kwantificeerbare gezondheidsvoordelen. Overgewicht, met name in de buik, zet u op risico voor een aantal chronische ziekten, en het zet stress op uw rug en onderrug. Pijn in de onderrug zorgt ervoor dat Amerikaanse arbeiders te missen meer dan 100 miljoen werkdagen per jaar, volgens de Wellness Raad van Amerika.

Verbeterde Cholesterol

Volgens «««MayoClinic.com verbetert regelmatige aërobe lichaamsbeweging uw high-density lipoproteïne, of "goede cholesterol", nummer. Naast het maken van dieetveranderingen dat lagere low-density lipoprotein, of "slechte cholesterol," uw nummer helpt daling van de HDL verhogen uw risico voor coronaire hart-en vaatziekten en verharding van de slagaders, die kunnen leiden tot een beroerte.

Betere sportprestaties

Naast nodig gespierd uithoudingsvermogen tijdens punten en toneelstukken, moeten atleten zitten kundig voor herstellen daarna te kunnen uitvoeren voor de volgende wedstrijd of praktijk. Om het herstel van de cardiorespiratoire verbeteren, verbeteren je anaerobe conditionering met zwaartekracht Rider interval trainingen. Zet de machine op een zeer hoge intensiteit voor 30 tot 90 seconden, gevolgd door een twee - tot drie minuten herstel. Herhalende sprints helpt u bij het verbeteren van uw vermogen te verhogen en verlagen uw hartslag efficiënt voor sport. Dit soort opleiding kan worden zwaar, dus contact op met een professionele gezondheidswerker voordat u probeert het.


gerelateerde artikelen