Hoe Heal besmette uitgerekt oren

April 6

Hoe Heal besmette uitgerekt oren

Uitrekken van uw oorlel kan dat betekenen dat wij te maken met een infectie. Dr. Michael Hall, een huisarts voor DuBois Regional Medical Center in de Amerikaanse staat Pennsylvania, en DuBois stelt dat patiënten die hun oren vaak strekken infecties ervaren wanneer verhoogt de gauge te snel; Als ze geen goede verzorging van het oor als het geneest; of als ze een onjuiste doordringende techniek ervaren. Als een infectie in uw opgerekt oor ontwikkelt, moet u wellicht een antibioticum om te helen, maar u kunt vaak de infectie thuis te behandelen zonder het contact met uw arts.

Stap 1

Was uw handen met zeep en warm water gedurende ten minste 15 seconden.

Stap 2

De expander verwijderen uit uw oor.

Stap 3

Vul een ondiepe kom met warm water. Leidingwater werkt, maar u kunt in plaats daarvan gedestilleerd water.

Stap 4

Een snufje zout toevoegen aan het water in de kom.

Stap 5

Geniet van het getroffen oor in het zoutwater oplossing voor 10 tot 15 minuten, twee tot drie keer per dag.

Stap 6

Breng een drievoudige antibiotische zalf aan uw oor na elke weken.

Stap 7

Reinig uw expander met behulp van water en zeep.

Stap 8

Plaats een kleinere formaat expander in uw oor. Bijvoorbeeld, als je de infectie met een 4 mm expander, zou u een 2 mm expander plaats in uw oor. Blijven de kleinere expander gebruiken totdat uw infectie volledig geneest.

Stap 9

Raadpleeg uw arts als uw infectie mislukt te tonen verbetering na twee of drie dagen, als de infectie lijkt te worden verslechtering, of hebt u andere symptomen van de ziekte, zoals een koorts.

Waarschuwingen

  • Het voorkomen van infecties door alleen te vergroten een expander elke vier tot zes weken; schoonmaken van uw handen voordat het aanraken van uw oren; hebben een professionele start uw rekken; en reinigen van uw uitgerekt gat en expander of twee keer per dag.
  • Gejodeerde zout kan verhogen de irritatie van je oor, dat is waarom niet-iodized zout heeft de voorkeur. Ook kan alcohol of waterstofperoxide verhogen de irritatie, waardoor het moeilijk voor u om te vertellen of de infectie wordt verbeterd.
  • Vermijd het plaatsen van een houten expander in uw oor, omdat het de bacteriën uit je oor, verlenging van uw infectie kan haven.

Tips

  • Plaatsen van een warm kompres op uw besmette oor kan helpen gemak ontsteking en zwelling.
  • Gaan behandelen uw oor bij de eerste tekenen van infectie.

Wat die u nodig hebt

  • Zeep
  • Ondiepe kom
  • Non-iodized zout
  • Water
  • Drievoudige antibiotische zalf

gerelateerde artikelen