Is het mogelijk om zich te ontdoen van nieuwe littekens?

April 23

Is het mogelijk om zich te ontdoen van nieuwe littekens?

Met littekens bedekken van de huid is als gevolg van letsel, zoals ondiepe snijwonden of diepe letsels. Als uw huid heelt, vormt litteken weefsel ook, waardoor je met een rode, verhoogde of verlaagde onvolmaaktheid. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, wordt littekens bepaald door de diepte van de schade, de grootte en de locatie, samen met uw leeftijd en de medische geschiedenis. Zelf verricht of onder een medische professional zorg, kunnen litteken herziening behandelingen verminderen littekenweefsel en de zichtbaarheid van het litteken zelf.

Stap 1

Aanprikken van een capsule van vitamine E en masseer haar vette inhoud in uw huid. Volgens «««CareFair.com, zal dit het verdelen van de overtollige collageen opbouw in uw litteken te helpen maken het uiterlijk minder merkbaar en genezing te bevorderen. Actuele vitamine E komt ook in crème formulier voor litteken herziening gebruik.

Stap 2

Eet veel vitamine C - en zink-rijk voedsel zoals broccoli, citrusvruchten, pinda's en mager rundvlees. Het eten van deze voedingsmiddelen helpt collageen rond de aangetaste huid, bevordering van snellere genezing, volgens de artsen boek van Home Remedies te synthetiseren.

Stap 3

Een afspraak met uw dermatoloog voor de behandeling dermabrasie. Dermabrasie wordt uitgevoerd door het scrubben de huid met een speciale borstel, verwijderen van de beschadigde huidoppervlak. Nieuwe huid dan vormen over uw litteken krimpen van littekenweefsel, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center te verminderen de zichtbaarheid ervan.

Stap 4

Masseer een over-the-counter moisturizer tweemaal daags in het litteken. Massage bevordert distributie van collageen binnen het litteken, stelt de artsen boek van Home Remedies. Dit in combinatie met voldoende moisturization verhoogt de doorbloeding en de huid glad.

Stap 5

Zonnebrand SPF 25 of hoger van toepassing op het litteken wanneer gaan buiten. De schadelijke UV-stralen van de zon van een litteken uiterlijk verergeren en remmen genezing van de huid. Littekens zijn zeer gevoelig voor de zonnebrand zo goed, volgens de artsen boek van Home Remedies.

Wat die u nodig hebt

  • Vitamine E crème of olie
  • Vitamine C - en zink-rijk voedsel
  • Waterstofperoxide
  • Antibiotische zalf
  • Vochtinbrengende crème
  • Zonnebrandcrème

gerelateerde artikelen