Ideaal gewicht Vs. Dress grootte

April 18

Ideaal gewicht Vs. Dress grootte

Zijnde kundig voor een bepaalde kledingmaat dragen betekent niet noodzakelijkerwijs dat u 're aan een gezond gewicht. Uw ideale gewicht is afhankelijk van uw leeftijd, de samenstelling van uw lichaam, uw hoogte en uw lichaamstype. Jurk maten nemen niet al deze in aanmerking. Uw arts--kan in plaats van fabrikanten--jurk u helpen bepalen of u op een gezond gewicht.

Gebrek aan normen

Geen standaard jurk grootte bestaat tussen de fabrikanten--zodat terwijl u een 6-in-één merk dragen misschien, je vindt je een 10 in een andere lidstaat. Kleding bedrijven baseren hun maten op hun bijzondere klantenbestand. Hoger einde ontwerpers maten de neiging om het uitvoeren van kleinere, vertelde Elaine Perlov, een marketing manager en ontwerper, Weight Watchers. Massa-markt gebracht merken gebruiken formaat om klanten te verleiden. Deze bedrijven vind je meer kans om te kopen van hun producten als je passen kan in wat je waarneemt op een kleiner formaat.

Bezuinigingen en stijl

De bezuinigingen van kleding ook verschillen tussen fabrikanten en pasvorm--bepalen maar hebben geen invloed op of je op een ideaal gewicht. Sommige kunnen worden ruimhartiger de buste of taille dan anderen, alhoewel de grootte op het label hetzelfde staat. U mag worden van een gezond gewicht maar moeten een grotere grootte geschikt is voor langere benen, een ruimhartiger borst of dikkere takken. De gemiddelde vrouw draagt eigenlijk een ander formaat op de bovenkant dan aan de onderkant--een 12 op boven en onder aan maat 14, notities George Simonton, directeur van het ontwerp van zijn zelf benoemde label, en professor aan de Fashion Institute of Technology. U kan ook kunnen knijpen in een kleiner formaat in een jurk met een doosachtige knippen, terwijl u wellicht om omhoog te gaan in een jurk die vorm-fitting, zelfs als beide zijn gemaakt door de zelfde ontwerper.

Ideale gewicht bepalen

Ideale gewicht is een bereik, niet een specifiek nummer op een tag. Een body-mass index, die is bepaald met behulp van een verhouding van de grootte van uw hoogte en taille, van tussen de 18 en 24,9 in het algemeen betekent dat uw gewicht gezond is. BMI heeft zijn beperkingen, dus u moet ook het meten van uw taille om te bepalen of u teveel extra buikvet bent uitvoering. Een taille groter dan 35 inch op een vrouw geeft een potentieel ongezond gewicht. Kunnend past in kleine maten, vooral als je hoog, is niet ideaal, hetzij. Het zou een indicatie dat je ondergewicht.

Niet gemaakt in Amerika

Internationale maten ook strijd tussen fabrikanten en landen zijn, en kan het niet helpen u bepalen als je op een ideaal gewicht. In theorie, een Europese grootte 34 zou het equivalent van een Amerikaanse maat 4 en een 36 gelijk is aan een grootte 6-- maar met de ongelijkheid in Amerikaanse maten, het is onmogelijk te trekken van een dergelijke correlatie. Zelfs binnen Europa variëren maten ondanks aanbieding identieke nummers op het etiket. Bijvoorbeeld de Duitse en Italiaanse maten groter is dan die uit Frankrijk komen mogelijk uitgevoerd. Aziatische maten hebben de neiging om uit te voeren klein in vergelijking met de VS en Europa. Asia beschikt zelfs over een "junior plus"-formaat, dat een equivalent van plus grootte kleding is. Deze plus maten, correleren echter met meer als een 12 tot 14 in de Verenigde Staten, die wordt niet beschouwd als plus-sized hier.

De Bottom Line

Concentreren op een gewicht dat goede gezondheid met een gezonde, evenwichtige voeding en meer lichaamsbeweging steunt krijgen, in plaats van het inpassen in een bepaalde grootte van de jurk. De willekeur waarmee kledingfabrikanten jurk maten stellen is ontworpen om te voeden je ego, en niet om u te helpen bepalen uw ideale gewicht.


gerelateerde artikelen